0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

3 години без алкохол, благодарение на капките Алкофитал


Отново с учудване открих, че не само бирата гаси жаждата ми. Но и водата. Или въздуха. Че любимите ми пържени риби могат да се консумират с доматен сок. Или просто да ги изям. Това настроение подобрява комуникацията с добрите хора. А в тонуса на тялото може да доведе до по-голямо желание за спорт.

Днес отбелязвам 3 години, откакто се отказах от пиенето. Напълно и безвъзвратно се отказах от употребата на алкохол във всяка негова форма (с изключение, може би, на спиртните разтвори на някои лекарства, като капките Алкофитал) и по всякаква причина.

И 3 години е символичен термин. Това е просто число и разбиване на баланса. Това е и решение дали да продължа по избрания път.

Тогава, преди 36 месеца, не мислех, че мога да издържа толкова дълго. Освен това ми се струваше, че по това време няма очевидна причина за това. Не бях убит от болест, прогресираща от алкохол. Не бях заплашен с уволнение, ако откриеха следи от присъствието му в кръвта. Семейството ми не се разпадаше, а роднините ми не даваха ултиматуми. Нещо повече, решението ми да напусна преобладаващото мнозинство от приятели, които пиеха алкохол, предизвиква недоумение: „Изглежда, че нещо си превъртял!"

Да, превъртях си живота и разбрах, че е безсмислено да си пропилявам вечерите в пиене на алкохол и някакви глупави разговори. Вместо това можех да бъда със семейството си и да се забавлявам с моя три-годишен син. Да изляза на ресторант с жена ми, или да отида с колата до родителите ми, които живееха в близкото село.

Капките Алкофитал са отлични помощници в борбата срещу алкохолизма - помогнете на себе си или на свои близки, които имат проблем с алкохола, като поръчате билковите капки Алкофитал СЕГА!

Да, аз вече не пия. Но преди пиех периодично. Да релаксирам с малка бутилка бира, да подобря настроението си с чаша водка или да вдигна тонуса на тялото с чаша бренди. Не пия. Но сега, след 3 години, след като съм получил знания за психологията на пристрастяващото поведение, аз разбирам - вече бях зависим. И през годините всичко щеше да се приближи до точката, отвъд която отказът от алкохола би бил почти невъзможен.

Затова съм благодарен на избора си да си помогна с капките Алкофитал. Макар моята зависимост да не беше чак толкова голяма, чувствах че самостоятелно няма да се справя. Просто един ден казах "Край!", поръчах билковите капки Алкофитал и се хванах на хорото, както казваше баба ми. Но, нито за миг не съжалявам за решението си, даже напротив. Чувствам се много по-добре, по-пълноценен, по-жив, по-виждащ, разбиращ и оценяващ всичко онова, което имам. Не е много, не е нещо кой знае какво. Но за мен е цяло едно богатство.

Любомир Бакърджиев от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000