0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Алкофитал ме освободи от тежка зависимост към алкохола


Мога да нарека моя разказ нещо от рода на "как прекарах две години, 18 месеца и 13 дни без ракия". За да стане факт моето непиене аз започнах да употребявам капки за проблеми с алкохола.

Тези капки се казват Алкофитал. Намерих информация за билковия продукт, който предизвиква непоносимост към пиенето на алкохол в интернет. Зарадвах се, защото отдавна търсех нещо такова, което ще ми помогне да си стъпя сериозно и стабилно на краката, и да се отърва от проблемите, които пиенето на алкохол ми създаваше.

Иначе, аз се казвам Наско и съм на 41 години. Другото, което трябва да знаете е, че всеки може да бъде на мое място. Даже и такива, които си казват, че това на тях няма начин да им се случи, нито пък е възможно да ги сполети подобна участ, защото те са много корави. Никой не е корав пред алкохола! Всеки може да попадне в капана на илюзията, че пиеш и всичко друго се оправя. Затова повече подробности от моя живот няма да са ви необходими. Аз съм човек като всички други - с моите си радости, с моите си проблеми,с моето си минало. И с настоящето, през което съм много щастлив, че се избавих от една житейска тежест, която ме мъкнеше надолу, надолу по наклонената плоскост на живота.

Капките Алкофитал са помогнали на много хора да сложат край на алкохолната зависимост

В момента съм на 41 години, както казах вече. реално, като си дам сметка, половината ми живот е минал в разгул, пиене, купони, веселби и други подобни. Направо не е истина, че съм бил толкова смотан! Имайте предвид, че аз не попречих и не навредих с моите алкохолни изцепки само на себе си. Имам прекрасни родители, които вместо да изживеят времето си спокойно и така както се очаква от хора, които са се наработили на тоя свят, те трябваше да се занимават с мен. О, бедна ви е фантазията в какви неприятности се забърквах и какви проблеми си докарвах. Направо живот, ама не като на кино, ами като в древногръцка трагедия. Но, все пак успях да се измъкна навреме.

Разбира се, това се случи не без помощта на моите родители, за което аз съм им страшно благодарен. С тяхна помощ успях да си спечеля време, през което не само да подредя собствения си живот, но да мога и тях да ги зарадвам. Да видят, че съм станал човек, че съм в състояние, в което няма да си позволя алкохола да ми създаде повече никакви проблеми.

А и аз знам, че винаги, когато почувствам подхлъзване или ми се препие, или нещо пак ме стегне главата, мога да разчитам на капките Алкофитал.

Наско на 41 години от Варна


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000