0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Алкофитал ми върна онова, което алкохолът ми отне


Има само един начин да се откаже алкохола - капките Алкофитал, и това ви го казвам от личен опит

Ползвате капките Алкофитал, и се справяте с този проблем за максимум два месеца. За близо 60 дни аз постигнах това, което не успях през годините, когато решавах, че трябва да спра да пия. Тогава се борех сам с моята зависимост, и търпях неуспех след неуспех.

Хубаво е, че навреме разбрах, че има начин, че има средство, което да ми помогне да спра да пия алкохол. Поръчах си капките Алкофитал малко след един от поредните неуспехи в отказването на алкохола. Това се случи и заради майка ми, която ми каза за тези капки. Била прочела в някакъв вестник за тях, и ми каза да си ги поръчам, пък каквото стане. Аз така или иначе нямаше какво да губя повече. Заради алкохола жена ми ме напусна и се върна във Варна, при техните. Деца нямаме, но имахме много голяма любов.

На 37 години съм, и трябва да ви кажа че човек не бива да се отказва да търси начини да подобри себе си и да си помогне. Аз може да не съм бил кой знае каква стока, но поне много пъти съм се пробвал да спирам алкохола. Да, вярно е, че това бяха отчаяни опити, но толкова съм можел, толкова съм знаел. По-важното са крайните резултати.

Капките Алкофитал помагат при лечение на алкохолизъм, като намаляват желанието за употреба на алкохол - до пълното му отказване! ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

По-хубавото от това, че вече не пия, е това че има много голяма вероятност с жена ми да се съберем наново. И трябва да ви кажа, че вече и на ум няма да ми дойде да си губя времето с някакви приятели, дето са само приятели на чашка, а когато имам нужда от тях, никакви ги няма. За мен е важно едно, и сега ще обясня какво.

За мен е важно това, че жена ми малко по малко вече започва да ми гласува доверие. Аз много пъти съм казвал, че ще спра да пия, уж съм спирал, но след няма и седмица пак съм почвал. Сега съм трезвен от почти година. Смело мога да кажа, че билковите капки Алкофитал ми върнаха онова, което алкохола ми отне. Не е важно аз колко пъти и колко често казвам, че съм отказал алкохола. По-важно е, че Таничка, моята жена вижда промяната в мен и това я кара да промени отношението си към мен. Тук не става въпрос за това, че човек трябва да разчита само и единствено на мнението на околните. По-важно е мнението на близките ти, на хората които обичаш и те обичат. Жена ми, майка ми - тяхното мнение е важно за мен. Другите да говорят каквото си искат. За тях аз може да съм само алкохолик, но аз си знам, че това е в миналото.

Капките Алкофитал трябва да бъдат първото нещо, което един човек, който е решил да се откаже от алкохола, ще си поръча, така че да е сигурен, че действително ще спре да пие. Не правете напразни опити, не си губете времето - заложете на сигурно и си поръчайте Алкофитал. Ако искате може да си го вземете от аптека, ако искате може и да си го поръчате. Аз лично предпочитам да си го поръчам, защото така за две или три опаковки получавам отстъпка.

Наско Толев от Плевен

 


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000