0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Алкохолът не навреди само на мен, но и на семейството ми


Алкохолът не навреди само на мен, но и на семейството ми

Алкохолът направи от мен човек, който е готов да пренебрегне най-важните неща в живота заради една бира

Алкохолът беше този, който замалко не провали живота ми. Но, това разбира се се случи, защото аз позволих да стане така. Поддадох се, бях слаб и допускан толкова много грешки, че сега два живота няма да ми стигнат да ги оправя.

В момента съм в едно такова състояние, в което сигурно са били много хора, които са се опитвали да откажат алкохола. На границата съм да започна да се въздържам, но все още има моменти, в които прекалявам. Е, не пия колкото преди, но не съм и спрял. Реших да споделя моите терзания и сложни взаимоотношения не само с алкохола, но и с хората около мен. Гледам, че тук има много хора, които са писали, че са отказали пиенето, благодарение на капките Алкофитал. Честно да ви кажа, замислям се и може би ще си поръчам от тези капки. Но, мисля че преди всичко отказването от алкохола няма да е качествено ако не изчистя първо душата си. Това може да се случи само ако призная не само пред себе си колко много вреди е нанесло моето малодушие и слабост.

Алкохолът стана мой спътник на един сравнително късен етап от моя живот

Започнах да пия повече малко след раждането на второто дете. Тогава започна да ми става по-трудно да се справям с някои неща. И, за да не се напрягам много, както и за да освободя напрежението, започна х да пия.

Капките АЛКОФИТАЛ помагат да се откаже алкохола във всеки един етап от алкохолната зависимост. Поръчайте ТУК и започнете да отказвате алкохола СЕГА!

Първо по малко, някак между другото, после повече. Много неща се промениха, много хора си отидоха заради зачестилото ми пиянство. Благодарен съм, че жена ми остана до мен, въпреки всичко което ѝ причиних. Заради нея и заради децата смятам да вляза в един по-щадящ режим, докато не стане така че да откажа алкохола съвсем. Все още нямам много ясна представа как ще го направя, но поне знам че искам и се чувствам готов да си рестартирам живота.

Б. Новаков от София на 38 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2020