0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Алкохолизмът е път, които води единствено към пропаст


Много хора си мислят, че алкохолизмът се случва заради това, че хората, които страдат от него, са слаби. Всъщност, алкохолизмът е нещо, което неусетно те увлича.

Никой не може да каже как започва всичко. Както и никой не е в състояние да предположи, че вечерните аперитиви, които повечето от нас употребяват, ще се превърнат в гилотина, способна да убие животът ни.

И най-вече - малко са онези, които биха предположили, че майка на две деца с прекрасен съпруг, сносна работа и много готини приятелки е в състояние да стане алкохоличка. Е, аз се справих с всичко това. Само дето не можех и да си представя, че малките дози алкохол, които пиех всяка вечер, ще се превърнат в нещо, което ще ме съсипе на няколко фронта.

Казвам се Красимира и съм на 37 години. Освен отговорност за моя собствен живот, се грижа и за двете ми дъщери, които са на 5 и на 7 години. Съпругът им и техен баща си взе живота в ръце и ни напусна, уж за да работи в чужбина. Работа, която се предполагаше, че трябва да ни помага. Помагаше в началото. След това, освен малко пари за последно, изпрати и съобщение на месинджъра, че ще се върне, за да се разведем. В Англия си беше намерил не само по-добра работа, но и доста по-млада жена...

Капките Алкофитал ефективно и бързо ще помогнат на близките ви да откажат алкохола

Не знам дали заради това започнах да пия повечко, или употребявах алкохол, защото изведнъж се оказах не просто сама с две деца, а сама с две деца и без работа. Няма да ви обяснявам колко усилия ми бяха нужни, за да се справя с така създалата се ситуация. Успях, защото приятелите ми и близките ми се превърнаха в опора, на която аз можех да стъпя здраво, за да не падна в пропастта. Пропаст, до която стигнах, благодарение на алкохола. Бившият ми мъж и обстоятелствата, които се случиха след това, нямаха вина. Вината си беше моя, защото не реагирах с нужната сила и упорство.

Капките Алкофитал, които започнах да взимам, за да спра да злоупотребявам с алкохола, също бяха част от спасителната мрежа, която ме спаси от пропастта. 5 месеца всяка сутрин и вечер си взимах дозата, без да направя почивка между приема. Алкофитал успя да ме накара да започна да изпитвам отвращение от водката, която толкова много обичах. Сега, като знам какво се е случило, и като си давам сметка през какво съм минала, си давам сметка, че нямаше да мога да се освободя от оковите на алкохолизма без помощта на билковите капки.

Красимира Костова от Варна на 37 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000