0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Алкохолна зависимост: Спрях пиенето след третата опаковка Алкофитал!


Аз имах алкохолна зависимост, която успях да преборя с помощта на капките Алкофитал

Благодарение на тези билкови капки след третата опаковка Алкофитал спрях да пия напълно. Това ще рече, че борбата ми с моята алкохолна зависимост продължи около месец.

Може би щеше да се случи много по-рано да се справя, но аз взимах капките Алкофитал с една по-голяма почивка между дозите. Исках да се справям сам, да видя колко струвам, имам ли воля за добрите неща в моя живот, или само за лошите.

В това отношение капките Алкофитал много ми помогнаха. Най-напред онова, което се случи, след като започнах да ги пия, беше това че започнах да усещам една непоносимост към пиенето на алкохол. Започнах да пия по-малко, да ми се гади като пия водка, да ми става едно такова недобре. И така, малко по малко, стъпка по стъпка, започнах да се приближавам към победата, към това да се справям сам с моята алкохолна зависимост, да си оправям живота, да се чувствам добре и да съм полезен на себе си и на другите.

Поръчайте капките Алкофитал СЕГА! Помогнете на свой близък да откаже алкохола, или напраправете така, че вие да не сте зависим от алкохола, а свободен и достоен човек!

И ето, благодарение на капките Алкофитал аз не съм пил алкохол вече има-няма 1 година. И си отстоявам постигнатото. И гледам да не се предавам, защото от това ми зависи живота и благоденствието на семейството.

Аз съм на 37 години, работя като строител, правя ремонти, разбирам си от работата, но преди не ми спореше много-много. Това беше заради пиенето, заради това, че предпочитах да съм в кръчмата, вместо да съм на обекта или при семейството. И много поръчки, много обекти отказах. А и те, хората, да не са слепи. Като ме видеха и им ставаше ясно, че ще си имат проблеми с мен.

Сега, като спрях да пия, благодарение на капките Алкофитал, е много по-различно. Най-първото нещо, което забелязах, беше това, че лицето ми стана съвсем друго. Като спрях да пия, и изчезна тая червенина, дето я имах, торбичките под очите, бузите, дето бяха виснали като на мисирка. Стегнах се - и външно, и вътрешно, и всякак!

Сега даже имам повече работа, повече пари. И съответно, семейството ми е по-добре, успокои се малко жена ми, а и детето по друг начин ме гледа.

Много съм доволен, че преди горе-долу година попаднах на вашия сайт и прочетох за капките Алкофитал. Поръчах ги, започнах и си казах, че или ще стане, или няма да стане. А то пък взе че стана - още на третата опаковка.

Затова, човек като има алкохолна зависимост, не бива да се отказва. Въздържание до дупка, воля, дисциплина и капките Алкофитал. Това е моята рецепта за справяне с алкохолната зависимост.

Манол Филипов от Търговище, понастоящем живея и работя в София


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000