0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Благодарение на Алкофитал отказах алкохола


Аз съм чист от алкохола вече сигурно има три години. Започнах да взимам капките Алкофитал в началото на 2016-та

За да остана трезв, за да не употребявам алкохол, както и за да си запазя достойнството като човек, аз се реших на тази стъпка. Поръчах си три опаковки от Алкофитала и започнах да ги взимам. Ефект почувствах още някъде на третата опаковка. Тогава вече нещата с отказването на алкохола станаха по-лесни за мен.

Аз съм на 37 години и работя в строителството. Казвам се Стоян и живея в София. С жена ми сме заедно от 14 години. За това време не съм се постарал никак да ѝ докажа, че живота с мен си струва. И въпреки това тя остана с мен. Търпеше ми всичките пиянски изцепки, търпеше пияниците, които водех в нас, за да пием. Много изтърпя. И въпреки това не се отказа от мен. Даже тя ми помогна да се откажа от алкохола.

Капките Алкофитал ми ги каза тя. Това се случи малко след като вече бях взел едно от поредните си решения да спирам алкохола. Трябва да кажа, че аз много пъти съм пробвал да не пия. Спирал съм и пак съм почвал. И то само след няколко седмици. А ето че с капките Алкофитал не съм пил от години. Това е такава радост за мен, че просто не знам какво да кажа. Чувствам се така, все едно съм спечелил олимпийските игри.

Капките Алкофитал се справят с различни по степен, време и продължителност зависимости към алкохола. Поръчайте СЕГА! Спасете себе си или свои близки от алкохолната зависимост!

Въпреки дългото време, през което не пия, искам да кажа, че войната още не я смятам за спечелена. Признавам си, че е имало случаи, в които съм си пийвал. Ама съм пил по-малко и от една жена. Един лекар ми каза навремето, че алкохола не трябва да се спира, а да се контролира. Е, аз не знам дали и какъв контрол имам, но ако трябва да кажа колко алкохол съм изпил за тия три години, през които не пия, това ще е пиенето, дето преди го изпивах за два дни, горе-долу, ако не и по-малко.

И да ви кажа и още нещо. Въпреки, че капките Алкофитал ми помогнаха да спра да пия алкохол, въпреки че от толкова време съм "чист", аз изпитвам един страх, че всичко пак може да се повтори. Човек не може да е сигурен на 100 процента. Но, истината е, че не се давам, че вярвам в себе си. И най-вече - знам, че и малко да се издъня пак, капките Алкофитал ще ми помогнат пак да се върна в правия път на трезвеността. А там, до мен, винаги ще бъде моята жена Боряна!

Стоян Крумов Зашев от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000