0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ето как моят брат отказа алкохола с капките Алкофитал


Ето как моят брат отказа алкохола с капките Алкофитал

Само за 45 дни и с три опаковки Алкофитал моят брат отказа алкохола, и днес вече е нов човек

Моят брат се казва Методи и е на 41 години. Допреди година и нещо имаше много сериозни проблеми с алкохола. Това създаде напрежение между него и жена му, и тя го напусна. Тъжното е, че сега той вече не пие, тя иска да се върне при него, но той не я иска. Може би така е решил, защото повечето време, през което пиеше, той го правеше, защото тя му създаваше различни интриги. Много го ревнуваше, но брат ми винаги е бил верен човек. И така се почваше - скандали, след това алкохол, после пак скандали... И двамата са добри хора, сами по себе си, но явно съжителството им е трудно.

Проблемите с алкохола на коя брат Методи започнаха по време на брака, както стана ясно. Но, преди това той беше абсолютен трезвеник. Не обичаше да пие, но се подведе и така се появи този проблем с алкохола. Иначе, като почнеше да пие, пиеше по много. Другото особено нещо за неговото пиянство беше, че той не пиеше всеки ден. Започваше да пие след като се афектира, и на следващия ден спираше. Обаче, за това време той изпиваше много голямо количество водка. Понякога и цяла бутилка. Поне така ми е казвал. Може и повече да е.

Решаването на проблема му с алкохола започна след като претърпя един много слаб инфаркт. Това беше като предупредителна камбана за него. Някак осъзна, че ако не спре да пие, здравето му може да се влоши. Не си мислете, че отказването на алкохола се е случило за ден или за два. Два месеца продължи борбата, и бяха нужни три опаковки от билковите капки Алкофитал, за да се справи с тази негова слабост.

Капките Алкофитал помагат да се преодолее зависимостта към алкохола и да се възстанови организма след редовната злоупотреба с алкохол

Какво направи моя брат? В началото, понеже си знаеше, че сам няма да спре да пие, понеже му е слаба волята, си поръча капките Алкофитал. Първо поръча две опаковки. Сам си ги взимаше, само си се наблюдаваше. Никой не го е пазил, нито пък някой от нас да му е казвал нещо - не! Ние само го окуражавахме, подкрепяхме го и му припомняхме какъв човек е бил, преди да се пропие.

На мен лично ми е казвал, че осезателно е усетил действието на капките Алкофитал още на втората опаковка от капките Алкофитал. Като е преполовил шишенцето, и вече не е можел да изпие и два пръста водка, да кажем. Направо му е ставало лошо. И така, малко по малко, седмица след седмица, отказването на алкохола е започнало да се случва.

След това той си поръча още две опаковки. Всъщност, четвъртото шишенце от капките Алкофитал още стои неотворено. Той казва, че го има, за да може да му послужи в момент на слабост. Но, вече повече от година, такъв момент не е дошъл. Капките Алкофитал работят и действат много добре, явно. Свършиха си работата добре, и днес брат ми е такъв, какъвто беше преди - спокоен, работи си, грижи се за майка ми и за баща ми. Пак излиза с приятели, но не пие. То и приятелите му са други сега. Преди само с пиянки се събираше. Обаче. откакто започна да отказва алкохола, се разграничи от тях, изхвърли ги от живота си, събра си се пак със старите приятели и вече знае как да управлява живота си.

Разказвам тази история както за това, че съм много доволна от промяната, която настъпи в моя брат Методи, така и да кажа на другите хора да не се отказват. Както виждате, има начин да се откаже алкохола. Поръчайте капките Алкофитал, започнете вие да ги използвате, давайте ги на близките си, но не се отказвайте!

Малинка Гавазова от Монтана

 


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Ноември 2020