0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ето как помогнах на моя брат да се справи с алкохолната зависимост!


За справянето с алкохолната зависимост няма точна рецепта. Всичко зависи от самия човек и от ситуацията, в която е.

Зависи и от това в какво положение е и неговото семейство, защото пиенето на алкохол се отразява зле не само на човека, който е решил да злоупотребява с него. Потърпевши са всички - и родители, и жена, деца, приятели, близки, колеги, че и съседите дори.

Не може просто така да се зачеркне един човек, и да се каже: от него човек повече не става. Не, всеки заслужава не просто шанс - всеки заслужава да му се помогне!

Жената на моя брат, например, се отказа. Събра си багажите и се прибра при майка си, понеже те двете опреди това бяха партия. И онази все ѝ дуднеше, че мъжът ѝ бил пияница и пропаднал тип. Да, ама не беше такъв, като се ожениха, нали? Брат ми беше мъж за пример! Обаче, случи се така, че детенцето им почина още като беше на 2 дни. Нещо със сърцето. Голяма трагедия. Трагедия за всички нас, не само за майката и бащата. Но, както всеки знае, трагедията и мъката всеки си изживява по свой собствен начин.

Помогнете на своите близки и любими хора да се справят с алкохолната зависимост. Поръчайте капките Алкофитал сега! 

Начинът на моя брат беше, че започна да пие. Жена му пък си изтри всякакви спомени от главата и се направи, че не се е случило. Не я упреквам, и това е начин. Но, онова, което аз знам е, че всеки трябва да подкрепя другия, който също е част от тази трагедия. А не единия наляво, а другия надясно...

Но, да се върнем на това как аз помогнах на моя брат да спре да пия. То е ясно, че му поръчахме Алкофитала. Капките му ги давахме редовно три месеца, може и малко повече. Не съм засичала време. Обаче, в началото, първите 6 месеца аз бях непрекъснато до него. Той дойде да живее в нас. Взех си всякакви възможни отпуски, болнични и така нататък, и във всеки един момент бях около него. Абстиненцията е нещо страшно. Рев, сълзи, заплахи - всичко имаше от негова страна. Половин година го играх приятел, психотерапевт - какво ли не. И в крайна сметка - успяхме! Днес брат ми си живее с неговата нова приятелка, работи си, и си гледа живота. Не пие алкохол от около три години.

Сетих се да ви пиша и по повод това, че наскоро препоръчах вашите капки на една моя близка колежка, която също има съпруг, зависим от алкохола. Разказвам историята си, да знаят повече хора и да се възползват от капките Алкофитал, които много помагат на зависимите да се откажат от алкохола.

Бориса Динкова от София на 37 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000