0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Истинското възстановяване след дългогодишна злоупотреба с алкохола започна с капките Алкофитал!


Подобрението ми след много години редовен алкохолизъм го дължа на капките Алкофитал. Те ми помогнаха да остана дълго време трезв и да се справя с моя алкохолизъм.

Ако не знаете какво е да бъдете дълги години зависим от алкохола, аз ви пожелавам така да си остане. Ако пък сте се лутали по пътя на дългогодишно пиянство и няколко опита за отказване, то тогава ще ме разберете какво имам предвид.

Основното, което ми се струва разумно всички да знаят е, че няма такова нещо като моментално спиране на пиенето. Алкохолът не се отказва за една година, нито за един месец, нито пък се случва след като употребите една-две опаковки от капките Алкофитал. Колко години сте пиянствали? как очаквате всичко, което алкохолът ви е причинил, да бъде заличено за отрицателно кратко време?

Да, за отказването на алкохола са нужни много повече усилия. И, да - това не е приятно занимание. И още веднъж да - има голяма вероятност да не успеете.

И вие може да се справите с вашия алкохолен проблем, ако ползвате капките Алкофитал!

Аз се справих, обаче. По трудния начин, но се справих. Цялото отказване колко е продължило - не знам. Знам само че беше един период, през който малко по малко се събуждах. Така се чувствах. Или беше все едно да съм гледал на света през замъглено стъкло. Особено чувство, казвам ви.

Когато намерих информацията за продукта Алкофитал, разбрах че това е което ще ми помогне да не преживея още едно разочарование от провалено отказване на алкохола. Защото истината е, че аз съм пробвал няколко пъти. Сам не постигнах нищо.

Капките Алкофитал ми подействаха на няколко нива. Първо: разбрах, че предизвикват непоносимост към алкохола, и така беше. В началото, като започнах да ги взимам, аз наистина получавах едно гадене, една неприятност, докато пиех алкохол. След това капките Алкофитал ми помогнаха и за това да започна сам да се ограничавам от приема на алкохол. Това означава, че започнах да пия малко водка, без да продължавам. Така стана ясно, че те работят с натрупване. Ето това е много важно за по-нататъшното усъвършенстване. Да, отказването на алкохола изисква усъвършенстване. Както казах, то не се случва от раз. Далеч съм и от мисълта, че може да продължи вечно. Да, сега не пия. Случвало ми се е да се чукна с приятели с една бира, и толкова. И това се е случвало веднъж в месеца, да кажем, ако не и по-рядко. Станах изключително образцов в това отношение. Дори и да се събирам с приятели, не пия. Взимам си дълго кафе с кока-кола, вода, безалкохолна бира, но не много често.

Затова съм благодарен на този продукт - капките Алкофитал. Билковите капки ми дадоха възможността да се справя с проблем, който мислех за нерешаем.

Калоян Гергов от София на 31 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000