0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Историята на Калоян, който отказа алкохола с помощта на капките Алкофитал


На редакционния мейл на сайта vinagizdravi.com получихме писмо от Калоян Попов от Варна, който отказа алкохола с помощта на капките Алкофитал

Ето какво пише Калоян.

Здравейте! Преди около 2 години бях пуснал запитване до вашия сайт за продукта Алкофитал. Получих обаждане от ваш сътрудник, който подробно ми обясни за действието, както и за това какви очаквания трябва да имам при приема на капките Алкофитал. Тогава, в началото на 2017-та година поръчах и първите две опаковки от билковите капки Алкофитал.

Днес, след малко повече от две години бих искал да ви пиша, и ако може да публикувате писмото ми. Дано повече хора го прочетат, дано повече да са и онези, които ще започнат да ползват капките Алкофитал, за да станат зависимите от алкохола хора по-малко.

Казвам се Калоян Попов и съм роден и живея във град Варна. На 37 години, семеен съм, имам дъщеря на 4 години. Работя като фрийлансер. Занимавам се с програмиране и дизайн.

Проблеми с алкохола имах в продължение на 7 години. Започнах да пия малко преди да завърша образованието си, докато все още бях в София. Малко след това със съпругата ми сключихме брак. Тогава настъпи и един период, в който не пиех толкова много. След като се роди дъщеря ни пак имаше време, през което не съм пил, ама нищо, нито капка.

Не знам точно какво е отключило през това време желанието ми да пия. Истината е, че аз предпочитах да пия само вечер и в дните, в които не съм имал работа. Или иначе казано - когато нямах някакви съществени отговорности.

Капките Алкофитал правят отказването от алкохола ефективно и трайно! Поръчайте СЕГА и започнете битката със зависимостта към алкохола навреме!

По думите на жена ми, след като съм имал период, в които не съм пил, значи мога и да не пия. Да, ама самостоятелно нямаше как да ми се случи това. Все е имало нещо, което пак е връщало бутилката в ръката ми.

Кое ме накара да започна да търся начини да откажа алкохола? Ами, стана така, че сам си увеличавах периодите, през които не работя, а пия. Сещате се, че това не можеше да мине без последствия. А последствията бяха нови и нови проблеми - семейни, професионални, всякакви... На път бях да загубя, което бях изградил, досега.

Така стигаме до момента, в който започнах да използвам капките Алкофитал. При мен специално, първия ефект се почувства след края на третата опаковка. Общо да съм ползвал капките Алкофитал 2 месеца. месеца. 

Мисля, че това за колко време човек отказва алкохола и колко точно опаковки от капките Алкофитал е изпил, за да му се помогне, е нещо строго лично. Защото, човек с човек не си прилича. Както и алкохолик с алкохолик не си прилича, нищо че има една такава приказка, според която алкохолиците са като рицарите на кръглата маса - все има една бутилка, дето се върти.

Аз се радвам, че излязох от този водовъртеж, отказах алкохола и вече не пия. Дано стават повече хората, на които Алкофитал е помогнал да откажат алкохола!

Поздрави!

К. Попов


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000