0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Избегнах смъртта от алкохолизъм, благодарение на капките Алкофитал


Моят най-добър приятел почина преди около 3 години от инсулт, заради алкохолизъм

Той получи първо един по-лек удар, но после пак му се случи да има инсулт, и почина. Причина за всичко това е любовта му към чашката. Ние двамата я споделяхме тази любов. Още от студентството сме в една компания, заедно си пиехме, ходехме по мачове и къде ли не... Вече не може да се случи това. Защото той, въпреки че сравнително бързо се възстанови от първия удар, продължи да пие. Така получи втори инсулт, който беше фатален за него. А за мен, освен мъката, че загубих най-добрия си приятел, остана и един важен урок от случилото се.

Признавам си, че смъртта на моя приятел ми повлия много зле. Изплаших се. Осъзнах, че колкото и сам да си го е причинил това, то алкохолът е този, който го е убил. И неговата слабост, разбира се. Той не спря да пие, въпреки че знаеше какво може да му струва това.

Поради тази причина, реших че трябва да спра да пия. Трябва да откажа алкохола, защото ние с моя приятел Борислав сме почти набори. Пробвах се сам, известно време. Не ми се случиха нещата, не успях сам да се справя с отказването на алкохола. Затова започнах да търся начин да намеря някакъв препарат, който да ми помогне в борбата с моя лош навик. Капките Алкофитал бяха моя пръв избор, който се оказа и сполучлив. Ето какво се случи, след като поръчах капките.

Аз започнах да отказвам алкохола, къде самостоятелно, къде с помощта на капките Алкофитал още преди около две години. От година и нещо не употребявам никакъв алкохол, нито взимам капките Алкофитал. Благодарение на тях добих една непоносимост към алкохола и така вече можех самостоятелно да се справям.

Капките Алкофитал гарантират отлични резултати при ограничаване и пълно спиране приема на алкохол

Взимах капките Алкофитал около два месеца. Общо съм употребил около 5 опаковки. Казвам пет, защото последната опаковка от капките Алкофитал така и не я довърших. Оставил съм я да стои, за да я ползвам в крайни случаи, ако се наложи.

Откакто спрях да пия алкохол аз се чувствам много добре. Не че преди съм имал някакво лошо пиянство... Но, все пак пиенето на алкохол малко или много променя живота на човек. А отказването на алкохола още повече го променя. Друго става и отношението към този човек. Ето, аз например забелязах, че в живота ми, откакто спрях да пия, се появиха нови хора и такива, с които не бях поддържал връзка от много години. И това е пак заради алкохола. Знаете, че хората се групират по интереси. А и колко интересен може да бъде един човек, който гледа само да пие... Пак казвам, не съм бил някакъв пропаднал алкохолик, но за мен чашката беше всичко...

Е, сега това вече е история. Сега съм трезвеник, не пия вече алкохол, благодарение на капките Алкофитал и единственото нещо, което ме интересува е да се радвам на семейството ми и да ми е спокойно вечер, в компанията на любимите хора. вече повече мисля за здравето си, отколкото за това да се забавлявам, и знам че съм направил правилния избор.

Илия Тодоров от Варна


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000