0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Жена споделя как се е справила със своята зависимост от алкохола


Здравейте! Казвам се Елена и съм на 30 години. Искам да ви разкажа как се справих с алкохолната зависимост

Успях да се справя с дългогодишна зависимост от алкохола като ползвах капките Алкофитал. Искам да споделя своята история и опит, за да помогне това и на други хора, които искат да се откажат от пиенето.

Зависимост от алкохола и жена - това е толкова жалка комбинация, колкото не можете да си представите. Но, алкохола вече не е част от моя живот, а аз продължавам да съм жена, която вярва, че с малко воля и повече трудолюбие всичко е възможно.

Да, именно трудолюбие. Защото, колкото и ефикасни да са капките Алкофитал, ако не сте упорити, ако не ги взимате редовно, ако се откажете още след първата опаковка, много скоро ще се върнете там, откъдето сте тръгнали.

За първи път опитах алкохол на 13-годишна възраст. Започнах с бира. Мой съученик и аз купихме две бутилки бира и ги изпихме на брега на морето. Не мога да кажа, че това преживяване беше по мой вкус, но имах едно усещане за зрялост: ето ме, сама си купувам бира, че даже и сама я изпих.

До дипломирането ми експериментите с алкохола останаха на същото ниво: пиех с компанията, защото беше готино. По принцип пиехме готови коктейли в бутилки, ужасно вредни за стомаха. Но кой мисли за това на възраст 14-15? Понякога пиехме и водка, но „чисто символично" - една бутилка се размотаваше около седем-осем човека.

И така продължих. Пиех предимно навън, предимно в компанията на други хора, които също пиеха... Дипломирах се, започнах работа. Срещнах мъж, с когото заживяхме заедно. Беше хубаво - вечер пиехме вино и гледахме филми. Истината е, че пиех предимно аз. По онова време започнаха и първите намеци от негова страна за моя проблем с алкохола. На онзи етап дори не исках да мисля за това, че може да съм зависима от алкохола. Но, явно бях.

Започнах да търся в интернет признаци на пристрастяване, и при всички тестове се оказа, че съм почти пълен алкохолик. Категорично не бях съгласна с това. В края на краищата, имам добра работа и успешен социален живот. Алкохолици са хора, които пият по цял ден и след това заспиват под някоя пейка. Аз не бях такава.

Реших да събера волята си в юмрук и да спра да пия, но се оказа, че това не е толкова просто. Всяка вечер имаше болезнено желание да си налея поне една чаша вино. Ако не можах да се сдържа, една чаша не беше достатъчна. Веднъж успях да издържа две седмици без алкохол и гордо уведомих гаджето си за това, на което той изненадано повдигна вежди: „Две седмици? Да, ти определено си зависима от алкохола!"

Капките Алкофитал помагат за решаване на проблема с алкохолната зависимост

Да, аз наистина имах зависимост от алкохола. Дадох си сметка, че нищо добро не ме чака, ако продължавам така. Затова се амбицирах и започнах да взимам капките Алкофитал. те ми бяха от голяма помощ, тъй като с моята почти никаква воля едва ли щях да се правя. Хубавото е, че капките предизвикват непоносимост към алкохола. Така към края на втория месец аз първо намалих количеството алкохол, което изпивах, а след това и напълно го отказах. Не пия вече от почти 20 месеца, и трябва да кажа, че не само изглеждам супер, но и се чувствам така!

Елена Филипова от Варна


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000