0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как помогнах на съпруга си да откаже алкохола?


След дълги години опити, най-после мъжът ми спря да пие, благодарение на капките Алкофитал

Този успех продължава вече повече от две години. Това е времето, през което моят съпруг изобщо не е близвал никакъв алкохол. Не пие вече, не си и помисля да пие, защото вижда каква е разликата от времето, когато се напиваше.

За мен е важно да кажа, че това нямаше да се случи, ако не бяха капките Алкофитал. Преди горе-долу две години и половина аз попаднах на информация за билковите капки в някакъв вестник. Разбира се, там беше казано много накратко, че има начин да се откаже алкохола. Аз реших да потърся в интернет малко повече за тези капки. И така попаднах на сайта vinagizdravi.com. Там прочетох подробна информация за капките, както и отзиви на хора, които вече са ги ползвали. Даже бяха писали и хора, като мен, които са помогнали на свой близък да откаже алкохола.

alkofital3.png

Веднага поръчах три опаковки, защото бях много обнадеждена от това, което прочетох в сайта. Знам, че на билките им е нужно малко повече време, че те започват да действат като мине малко повече време, откакто е започнато да се взимат. Затова поръчах три опаковки. Хубавото е, че ми ги докараха на адреса, както и това, че ползвах отстъпка за трите броя. Нямаше да мога да ползвам отстъпката, ако бях взела капките Алкофитал от аптеката.

Започнах да давам Алкофитал-а на моя съпруг тайно, без той да знае. За моя изненада той престана да пие още на втората опаковка от капките Алкофитал. Това ще рече, че за по-малко от месец той започна да се справя с неговата зависимост към алкохола.

Онова, което мога да кажа за желанието на моя съпруг да пие е, че той не пиеше много редовно, но почне ли да пие, имало е случаи, в които не е спирал с дни. И поради тази причина аз бях притеснена, че както е почнал, това положение може да стане постоянно.

Другото, което беше притеснително, че много съкрати времето, през което не приемаше никакъв алкохол. Преди пиеше само като почиваше. Обаче, на мен ми направи впечатление, че е започнал да употребява алкохол и през седмицата. Затова се наложи да действам самостоятелно, и да му давам капките Алкофитал без той да знае. Още повече, че аз вече и търпимост нямах към неговото пиене. Ние сме семейство от 17 години, като през половината от това време той е имал проблеми с пиенето. Така че е ясно, че който и да беше на моето място, щеше да направи нещо, така че да спре да пие пие.

Поръчайте сега билковите капки Алкофитал! Помогнете на свой близък да откаже алкохола и да се спаси от алкохолната зависимост!

И аз се радвам, че избрах правилното средство. Както казах, капките Алкофитал започнаха да действат още на втората опаковка, и това го накара да започне и той да употребява по-малко алкохол, докато го откаже напълно.

Защо стана така, че трябваше да започна да му давам капките Алкофитал тайно? Защото, колкото и да е честен моя съпруг, а аз досега от него не съм била лъгана, не искаше да си признае, че има проблем с алкохола. Все викаше: нищо ми няма, мога да спра да пия когато поискам. Да, обаче това така и не се случваше.

Но, по-доволна съм, че онова, което не съм се и надявала да се случи, взе че стана. Той отказа алкохола, зае се сериозно със себе си, започна да си търси и допълнителна работа, отделя повече време на семейството, и изобщо стана човека, който беше, преди пиенето му да се превърне в такъв проблем.

Много съм доволна, че капките Алкофитал помогнаха на моя съпруг да спре да пие. Силно се надявам това да се случва с все повече хора, за да няма разбити семейства в България.

Бисерка Калоянова от Пловдив


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000