0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как започна моето лечение на алкохолизъм с капките Алкофитал


Искам да кажа няколко думи за моето лечение на алкохолизъм

За лечение на алкохолизъм използвах билковите капки Алкофитал, като преди това бях опитвал и разни други неща. Нито едно от тях не ми помогна. И понеже знам, че хората в моето положение не обичат да говорят за проблема си, аз го правя защото го дължа както на себе си, така и на моите близки.

Истината е, че моето лечение на алкохолизъм започна с капките Алкофитал по инициатива на жена ми без изобщо да предполагам. Оказа се, че тя известно време ми е давала капките тайно от мен, без да знам аз. Това тайно лечение на алкохолизъм беше неизвестно за мен.

Случи се така, че аз случайно разбрах, понеже една сутрин излязох по-рано от банята и я видях да слага нещо в кафето ми. Стана голям скандал. Не че съм мислил, че ще ме отрови или нещо такова, но човек като види нещо такова, и на първо време му идва да се развика. Такава беше и моята реакция. Жена ми се разплака и през сълзи ми обясни за какво са тези капки, които ми слага в кафето. Било ѝ омръзнало от моите постоянни обещания, че ще спра да пия. Тя била прочела във вашия сайт, че капките Алкофитал може да се дават и тайно, и така се решила на тази стъпка.

Капките Алкофитал помагат при лечение на алкохолизъм, като намаляват желанието за употреба на алкохол - до пълното му отказване! ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Признавам, че яда ми продължи още известно време. Защо? Защото това се случи по времето, когато малко бях започнал да намалям алкохола. Аз си мислех, че причината е в мен, но се оказа, че съм получил тази непоносимост към алкохола заради това, че тя ми е давала капките Алкофитал.

Малко след това седнахме да поговорим като хората, и аз се съгласих сам да си взимам дозата Алкофитал. Това се случи преди около година и половина. За този период аз постепенно, постепенно започнах да пия по малко алкохол, и на този етап мога да кажа, че изобщо не пия.

Така започна моето лечение на алкохолизъм с капките. Истината е, че алкохола ме държа в здрава хватка повече от десет години. Не вярвах, че ще дойде време, когато да не употребявам алкохол, но ето че това време дойде. И то нямаше да бъде факт без тези капки. Така че, ако имате подобни проблеми, с чисто сърце ви препоръчвам този билков продукт - Алкофитал.

Камен Зарев от София на 46 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000