0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Алкофитал ме спасиха от алкохолната зависимост


Искам да разкажа моята история за това как капките Алкофитал ми помогнаха да спра да пия и да стана отново пълноценен съпруг и баща

Преди време прочетох случайно за капките Алкофитал във някакъв вестник, който майка ми си купуваше. Пишеше, че помагали на такива като мен, хора с алкохолен проблем. Не помня как точно взех решението да ги поръчам и да започна да ги приемам. Помня само, че подобрението, което никога преди не се беше случвало (а аз съм правил много опити да спра алкохола!), се усети още малко преди да приключа с втората опаковка Алкофитал. Направо не можех да повярвам! Имах толкова тежко пиянство, че всички се бяха отказали от мен, бяха вдигнали ръце и ме бяха оставили да деградирам пълноценно. Жена ми взе децата и си отиде при техните, майка ми само ме гледаше и мълчеше, а връзка с брат ми не поддържам от години. Бях сам, бях пропаднал, чувствах се ужасно и реших, че е дошло време да докажа, че може да съм нещо друго, а не някакъв безнадежден алкохолик.

Капките Алкофитал помагат да се преодолее зависимостта към алкохола и да се възстанови организма след редовната злоупотреба с алкохол

Дали съм роден алкохолик? Не знам. Знам само, че бях такъв. Баща ми също. Но, за разлика от него аз успях да се справя със зависимостта към алкохола. Него алкохола го погуби. Умря на 67 години от цироза. Не ми се искаше и с мен да се случи това. Не исках да се предавам, да съм зависим от нещо, което ме прави слаб и безпомощен.

Много малко неща помня от моето пиянство. То май всичко беше едно и също. Пиене, пиене, работа, пак пиене... Махмурлуците бяха ужасяващи. Кошмарите, които сънувах години наред, се влошаваха. Една нощ се събудих и започнах да махам въображаеми паяци от лицето си. Заспах с включена лампа и нож под възглавницата, готов на всичко. Сега разбирате ли защо имах нужда от нещо, което да ме отърве от всичко това?

Освен, че започнах да взимам капките Алкофитал, по време на моето отказване от алкохола, се постарах да науча всичко за алкохолизма. Да го разбера и опозная, за да мога да го победя.

И да, аз научих много за прогресиращото фатално заболяване алкохолизъм. Заболяването, което ме беше засегнало физически, психически, емоционално, духовно, социално и морално. Сега разбирам, че един от десет души е засегнат от алкохолизъм, и че тези хора имат различна химическа структура на организма си, за разлика от хората, които не пият. Сега знам концепцията на болестта и за алкохолната личност. Знам и че аз вече не съм такава личност.

Alkofital_sn.jpg

Вече съм просто един човек, който не употребява алкохол повече от година. Знам, че капките Алкофитал ми помогнаха да постигна това, да вървя по-уверено и сигурно по пътя на моето възстановяване. Знам, че животът може да бъде друг, различен, хубав, спокоен. Живот, който ти дава всичко хубаво, само ако и ти правиш нещо, за да се случи това.

Вече не пия, не желая да пия. Даже и не мисля да пия. Ежедневно съм подпомаган да не пия от моята Висша сила, която наричам Бог. За да преодолея принудата да пия алкохол, беше необходимо да се промени цялото ми отношение и мироглед. Това включва ежедневен процес на правене на неща, които не искам да правя. Както и да не правя неща, които аз искам да правя.

Може да ви се струва сложно и да не ме разбирате напълно. Но, това си е моята философия, и тя ми помага да се справям с предизвикателствата на живота всеки Божи ден.

Ако сте зависими от алкохола, ако искате да разберете поне малко от начина, по който се чувствам сега, когато не пия, започнете да използвате капките Алкофитал, които ще ви помогнат да спрете да пиете. И тогава със сигурност всичко, което написах до тук, и което, надявам се, сте прочели, ще ви се изясни.

Манол Попов от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000