0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Алкофитал ми помогнаха да се преборя с алкохола


Пиех от 17-годишен, но вече съм трезвеник

Днес, на 38 години, мога спокойно да кажа, че съм бивш алкохолик. Нямам никакво намерение да се връщам към този ад отново.

Да спра да пия ми помогна моята майка и капките Алкофитал. Майка ми остана с мен през първите 3-4 месеца, когато беше най-трудно. Капките Алкофитал направиха отказването на алкохола по-лесно и по-ефективно за мен. Като алкохолик, с повече от 2 десетилетия опит, мога да кажа, че това средство за отказване на алкохола е най-добрия помощник на хората, като мен.

Аз започнах да пия алкохол твърде рано. На 17-годишна възраст, празнувайки Нова година с приятели, се напих за първи път. Майка ми ме прибра от пейката, на която бях заспал, иначе да бях измръзнал. От тук започна всичко. Родителите ми си бяха у дома, така че никой не ме наблюдаваше.

До 30-годишна възраст си мислех, че проблемът с алкохолизма изобщо няма да ме засегне. Бях като всички: нормален човек. Но на 30 все още бях сам, докато другите имаха семейства, деца. Малко след това се запознах с бившата ми жена.

Капките Алкофитал са най-доброто средство за отказване на алкохола, което може да се използва от алкохолици с различен "стаж"

Всичко се обърна за мен след смъртта на баща ми: майка и брат ми спряха да общуват с мен, жена ми ме напусна. Проблемите също започнаха да работят.

На 35 години останах без семейство, без работа, без нищо. Докато се лутах сам, докато се чудех откъде да започна и как да събера наново парчетата на разбития си живот, реших да се обадя на мама.

Имах нужда от помощ. Просто бях уморен от такъв живот: псевдо приятели, псевдо емоции, и пиене, много пиене. Тези около мен, те наистина не бяха приятели. Аз ги наричах другарчета по чашка. Помолих я да отидем до Соколовския манастир. Исках да се скрия от този свят. Два дни останахме там. Просто стояхме около манастира, вътре в манастира, спяхме на поляната отпред. Никой не ни отпрати.

Alkofital_sn.jpg

Там реших, че е време да спра да пия. Не знам точно какво ме е озарило, но взех твърдо решение да прекратя това безумие. Само трябваше да намеря начин, нещо което да ми помогне в това ми начинание. Макар че имах сравнително дълъг стаж като алкохолик, нито веднъж преди това не се бях опитвал да спра да пия. Исках да направя нещо с това, най-накрая видях и разбрах, че моят алкохолизъм притеснява не само мен, но и моите близки.

Така, след като стигнах до решението, че ще отказвам алкохола, трябваше и да намеря някакъв начин. Знаех, че сам няма да се справя. Зачетох се интернет, и така попаднах на информация за билковите капки Алкофитал.

В началото поръчах директно три опаковки. Хем да си имам, хем да се възползвам от отстъпката. Онова, което мен лично много ме изненада е, че тези три опаковки перфектно ми стигнаха за първоначалния тласък по пътя на моята трезвеност.

Имах голямо желание да не пия. Направих каквото е нужно, за да се откажа от алкохола. И усетих, че животът ми се променя. Доверието на моите близки се върна: мама и моя по-голям брат. Появи се и нова жена в живота ми, която, слава Богу, не ме видя пиян. Няма и да ме види. Хората вече ми вярват. И няма да разменя това щастие и спокойствие за нищо на света. Не искам да се връщам пак към алкохола, и знам, че никога не бих го направил отново.

Александър Манасиев от София на 38 години.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000