0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Алкофитал най-добре противодействат на алкохолизма


С дългогодишния алкохолизъм на моя съпруг най-добре се справиха капките Алкофитал

Казвам се Боряна и съм от София. Двамата с моя мъж скоро навършихме 44 години. С него се познаваме от ученици още. Любовта ни започна доста по-късно, по време на студентството, когато и двамата бяхме в София. Завършихме, започнахме работа, всеки си начерта някакъв път и започна да го следва. Но, заедно с това някак осъзнахме, че трябва да слеем пътищата си. С другар пътуването е по-леко.

Минаха повече от 20 години оттогава. отдавна сме семейство, имаме и две пораснали деца. И двамата сме доволни от професията си. Работим, печелим добре, живеем в София, ходим при нашите в Ловеч, от време на време. И през цялото това време, през всичките тези години на мен ми се наложи да се справям с проблематичното пиене на моя съпруг.

Капките АЛКОФИТАЛ решават проблемите с алкохолната зависимост. Предизвикват непоносимост към алкохола и правят отказването му ефективно и дълготрайно

Да кажа, че е завършен алкохолик, ще бъде пресилено. Да кажа и че съвсем не пие - няма да е вярно. Той определено имаше проблем с алкохола. Не се е стигало до ексцесии, не се е налагало да го напускам. През годините, когато пиеше, нито веднъж не мие посегнал. Лоша дума от него не съм чула. Но, което си е истина, истина си е - той пиеше много. И това, че пиеше много засягаше само и единствено него. В смисъл, че редовното пиене се отрази на здравето му.

Най-напред започна да вдига кръвно. А след него последваха и други неща - проблем със сърцето и черния дроб. Черният дроб нямаше как да не пострада от алкохола. Още повече, че моя мъж много обича и да си похапва. Сега това е друг проблем, който стои пред нас. Понеже вече не пие, ама никакъв алкохол, сега работим в насока да започне и да се храни по-нормално, защото то това холестерол, задух, и омазняване на черния дроб, надявам се да се справим, защото колкото и нужно да беше да се спре пиенето, толкова и трябва да се оправи диетата.

През годините и двамата заедно, и аз сама, сме намирали различни начини за справяне с алкохолната зависимост на моя мъж. Най-много обаче ни помогнаха капките Алкофитал. От другите неща, които взимал, разни хапчета и така нататък, няма никакъв ефект. Не подействаха изобщо. А колкото до капките Алкофитал, тяхното действие се появи малко по-късно, като започна той да взима капките Алкофитал. Обаче има и нещо друго. Те са с отложено действие, защото действието им се усещаше и след като спря да ги употребява. За около три месеца спря да пие моя мъж. От капките Алкофитал да е употребил най-много 4-5 опаковки.

През годините е имало време, през което той е пиел едно друго лекарство, няма да му казвам името сега, да не му правя реклама, пък била тя и лоша. Една година го пи това "лекарство" и полза от него нямаше никаква. Единствено капките Алкофитал противодействаха на неговия алкохолизъм. Сега моя съпруг, както казах вече, не употребява никакъв алкохол. не пие, направо е трезвеник и се чувства много добре. Покрай него и ние сме добре. По-спокойна съм вече и единственото, което ме интересува е да сме здрави. Всичко друго е поправимо.

Боряна Григорова от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000