0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Алкофитал превърнаха любовта ми към алкохола в омраза


Зависимостта към алкохола е слабост. Това е едно тотално потъпкване на всичко, което сте вие, на всичко онова, което сте градили в продължение на целия ваш живот.

Дайте си сметка, преди всичко, какво губите заради това, че предпочитате да изпиете 3-4 били в компанията на съмнителни приятели. Да, точно така, съмнителни приятели. Никой, който сяда с вас на по чашка не ви е приятел. Този човек не ви мисли доброто. Той гледа само как да намери извинение за собствената си слабост. Вижда ви пият и си мисли: ето, има и такива, които са същите като мен. А ако сте изпили 3-4 водки, вместо 3-4 били и положението се е омазало съвсем, този същия най-вероятно си мисли - има и по-зле от мен!

И това не е всичко!

Заради пиенето пренебрегвате единствените хора, на които им пука за вас - майка, баща, деца, съпруга, братя и сестри, баби и дядовци... Плюете на себе си и на собственото си достойнство, самоуважение и умения! Защото, заради алкохола, заради това, че два или три пъти в седмицата сте пияни и нищопомнещи вие бавно, но славно изтривате себе си и живота си!

Капките Алкофитал се справят отлично със зависимостта към алкохола!

Превръщате се в нищо! В бивш човек, чието съществуване не е от кой знае какво значение...

Мога да продължа още, а мога и да спра до тук. Навярно се питате кой съм аз, че да ви държа такъв език? Аз съм бивш алкохолик! Аз съм бившо Нищо!

С цената на много и редовни усилия аз успях да се преборя с моята зависимост към алкохола. Любовта ми към чашката се превърна в омраза към мен самия, а аз не исках да продължавам по този начин.

Затова помолих съпругата ми за помощ. Но, преди това поисках прошка от всички близки и приятели, които по един или друг начин бях нагрубил, забравил, пренебрегнал или наскърбил по време на моето пиянство. Не е толкова трудно! Нужно е само да разберете защо трябва да го направите. Нужно е и да си намерите средство, което да ви помогне по пътя на вашето отказване от алкохола. За мен такова средство бяха капките Алкофитал. Абсолютно доброволно и много стриктно започнах да взимам този билков продукт. И много ми помогнаха билковите капки. Превърнаха любовта ми към алкохола в омраза.

Две години продължава моята пълна метаморфоза. Капките взимах в продължение на четири месеца. през останалото време се справям сам, с помощта на моята съпруга и на цялото ми семейство!

Митко Т. от София на 43 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000