0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Лечение на алкохолизъм с Алкофитал е гаранция за успех!


Алкохолната зависимост беше превзела живота ми и много скоро щях да се озова сам и на улицата, ако не бях започнал да използвам капките Алкофитал

За да се справя с алкохолната зависимост потърсих помощ от моя приятелка, която работи в аптека. Тя разбира от лекарства, наясно е с хранителните добавки и има знания в тази област. Още повече, аз знаех, че тя има опит с алкохолната зависимост, тъй като баща ѝ много е пиел навремето.

Нина е наша семейна приятелка, моя и на жена ми. Запозната е с моя проблем и е наясно, че алкохолната зависимост е тази, заради която ние се разделихме с жена ми. Затова тя реши да ми помогне, като ми сподели нейния опит. А тя опит има, тъй като, както казах, баща ѝ навремето имаше проблеми с алкохола. Навремето, колко време да е минало - може би 5-6 години, през които той не пие.

Тя ми разказа за капките Алкофитал. Аз не съм си правил труда да търся, да се интересувам самостоятелно, дали има някакво средство, което да ми помогне да спра да пия. Още повече, съм на мнение, че си има хора за всичко, хора, които разбират. В случая един фармацевт най-добре знае кое е добро да се ползва за отказване на алкохола. Като прибавим към това и нейния личен опит с баща ѝ, няма начин да ме обърка.

Преди да разкажа малко по-подробно за алкохолната зависимост, която имах, ще е добре да кажа как всъщност ми помогнаха капките Алкофитал.

Към момента ще станат 19 месеца, откакто не близвам никакъв алкохол. От капките Алкофитал съм използвал всичко на всичко общо четири опаковки, като едната стои почти неупотребена. Ефект от самите капки започнах да чувствам още на втората опаковка. След като употребих трите опаковки, нашата семейна приятелка Нина, която ми ги препоръча, ми каза да направя почивка, и чак тогава да започна нов курс. Аз направих почивката, започнах и четвъртата опаковка, но я спрях, защото нямаше нужда да продължавам да я пия. Аз така или иначе бях престанал да употребявам алкохол. Сега тази, четвъртата опаковка, я държа за всеки случай, ако случайно се подам на изкушението и започна да пия алкохол отново.

Капките Алкофитал решават проблемите с алкохолната зависимост. Предизвикват непоносимост към алкохола и правят отказването му ефективно и длълготрайно

Засега такава опасност няма. За времето, което измина, след като бях спрял да използвам капките Алкофитал, аз се контролирам абсолютно самичък. Сигурно ми е трябвало нещо, което да ми сложи спирачките и да ми помогне да не се отдавам на инерцията. Към момента мога да кажа, че успешно съм се справил с алкохолната зависимост. Остана само да се справя и да оправя всичко онова, което алкохолната зависимост ми причини. А то никак не е малко.

Заради пиенето жена ми ме напусна и сега все още се страхува да се съберем заедно. Виждаме се, излизаме заедно, даже на сватбата на един братовчед бяхме. Аз там изобщо не пих, само вдигах чаша за наздраве. А ако беше преди щях пръв да съм се натряскал. Какъв по-голям тест от това. Но, аз я разбирам. Това са толкова много години пиене, всеки ще се притеснява. Дори и аз самия се страхувам да не ми се случи наново, но сега поне знам, че дори и да залитна, капките Алкофитал ще ми попречат да падна, и ще ме спасят отново. Не смятам да допускам това, защото виждам колко много ми струва.

Затова, ако вие си нямате позната аптекарка, която да ви каже какво да направите, за да се спасите от алкохолната зависимост, започнете и ползвайте капките Алкофитал. На мен те ми помогнаха да спра да пия. Знам и съм сигурен, че ще помогнат на всеки, който иска да се справи с алкохолната зависимост.

Станимир Карайотов от София на 41 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000