0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Любовта прави алкохолизма заразен


Любовта прави алкохолизма заразен

Искам да ви разкажа нашата история, както и да споделя моето мнение за капките Алкофитал, които ни помогнаха да се справим в момент на най-голямо отчаяние

Аз се казвам Маргарита. Той се казва Сашо. Заедно сме от 14 години. Нямам деца, не сме се женили, живеем на семейни начала или нещо от сорта. Смятам, че онова, което е между нас, е достатъчно силно, че да го обвързваме или потвърждаваме с някакви подписи и други условности.

Преди време и двамата със Сашо имахме проблеми с алкохола. Първо беше той, след това и аз. Затова си мисля, че алкохолизма може да бъде заразен. Или хайде, нека не е алкохолизъм... Нека го наречем зависимост към алкохола. И двамата бяхме зависими към алкохола.

Ефективно справяне със зависимост към алкохола, гарантирана от капките АЛКОФИТАЛ. Не отлагай, ПОРЪЧАЙ СЕГА!

Не мисля, че нашия случай е нещо специално. Мисля, че имахме шанс да се справим с нещо, което в бъдеще можеше да разруши всичко, което има между нас, както да унищожи и нас самите. Защото алкохола така прави...

Истината е, че Сашо си имаше някакви проблеми с алкохола още като се запознахме. тогава си казах - ергенски живот, студентски навици, ще го преодолее, ще мине. Да, ама не... Времето си минаваше, той започваше да пие повече. Пиянството му се промени, промени и него самия. Най-лошото от всичко беше това, че той осъзнаваше накъде вървят работите, но нямаше нито сила, нито воля да ги промени. Просто се беше пуснал по течението.

Не след дълго същото това течение повлече и мен. Аз се гмурнах съвсем съзнателно. не можех да понасям повече пиянските му изцепки, да ходи с разни отрепки и случайни хора, за да пие. Така че започнах да пия с него. Ще ви спестя всичко онова, което се случи през онзи период. А и аз самата не искам да си го спомням.

От целия този ад ни спаси факта, че една приятелка беше чела за капките Алкофитал и реши да ни ги предложи. Тя първо говори с мен, и аз първа започнах да ги взимам. След това започнах тайно да ги давам и на Сашо. при мен подействаха по-бързо, отколкото при него, Все пак той пиеше повече и от по-дълго време беше зависим към алкохола.

Мина се време, някъде около 2-3 месеца. Аз вече се бях оправила, бях спряла да пия алкохол. При него имаше един доста съществен отлив, но от време на време пак продължаваше да пие. Така се стигна до момента, в който той разбра какво му давам. Разсърди се само заради това, че не съм му казала. Искал е да съм била честна с него. Е, имахме малко спречкване тогава, но след това той продължи да взима капките Алкофитал сам. Така се стигна до момента, в който престана да пие алкохол. И така е вече почти една година.

Реших, че трябва да разкажа всичко това, понеже никога няма да забравя как приятелката ми ми помогна и ми каза за капките Алкофитал. Вярвам, че моята история и успеха, който постигнахме с билковите капки Алкофитал ще стане причина и други хора да започнат отказване на алкохола с този чудесен продукт.

Маргарита Димова на 41 години от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2020