0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Моят брат победи зависимостта към алкохола с капките Алкофитал


Зависимостта към алкохола на моя брат Тодор беше много тежка. Но, след като започна да използва капките Алкофитал, този проблем постепено изчезна

Затова аз мога спокойно да кажа, че капките Алкофитал помагат да се победи алкохолната зависимост.

Моят брат пиеше редовно в продължение на много дълги години. Злоупотребяваше с алкохола, неглижираше себе си, семейството си, но днес нещата са променени.

Най-хубавото е, че вече има сигурно средство, което да му помогне, ако случайно пак реши да си оправя настроението с алкохол. Но, това едва ли ще се случи. Към днешна дата ще станат 19 месеца откакто не е близнал и капка. И през това време се справя сам с изкушението да си поръча едно малко или да изпие две-три бири.

Капките Алкофитал осигуряват трайно отказване от алкохола и ефективно помагат на зависимите от алкохола да спрат да пият

Преди 19 месеца, когато започна да използва капките Алкофитал, той изобщо не беше настроен, че ще се справи. В крайна сметка, жена му е опитвала да прави какво ли не, купувала му е и други неща, които уж помагат, но от тях полза нямаше. А и той самия винаги се е отнасял с недоверие към така нареченото лечение на алкохолизъм. Той казваше, че проблем няма, че не пие много, че може да спре когато иска. Всички сте ги чували тези неща, които зависимите от алкохола хора казват. За тях този проблем не съществува, всичко си е както трябва.

И понеже започна да пие капките Алкофитал малко така с нежелание, не може да си представите колко изненадан беше, когато още на втората опаковка капките започнаха да действат, и той не искаше да пие повече. През това време, докато взимаше капките Алкофитал, той чувствително беше намалил пиенето, даже като започна втората опаковка пиеше много малко, и вика аз сам мога оттук нататък. да, но жена му беше поръчала три опаковки, и реши, че ще си ги употреби. Не за друго, а защото това са все пак билки, има нужда да се натрупат в организма, за да започнат да действат. А и той много време пиеше, не може така да се игнорира това време. По-добре, казваше тя, да съм сигурна, да направя каквото трябва, пък да става каквото ще. А не след време да се обвинявам, че не сме опитали.

И аз съм много доволна, че тя не се отказа, че пробваше всичко, което чуе че се използва за отказване на алкохола. Доволна съм и че брат ми не игнорира напълно проблема, който има с алкохола, и реши да подкрепи нашите усилия.

Днес, както казах вече, той не пие. Ходи, излизат си двамата, но той не пие. Даже не пие и когато излиза с приятели. Вярно е и това, че вече не се вижда с онези хора, с които беше преди време, когато пиеше. Смени си средата, даже и той самия по-различен стана, като спря да пие. Направо и физиономията му се промени. Вече не е така подпухнал, зачервен, с воднисти очи. Пак си е моя брат, от едно време, когато не пиеше.

Много съм доволна, че се получи така, че той се оправя, че мина толкова време, а не се връща към стария си навик.

Знам, че всеки има по един познат или роднина, който има проблем с алкохола. Искам да ви кажа, мили хора, че в никакъв случай не бива да се отказвате. Че трябва да помагате на близките си да откажат алкохола. Ето, например капките Алкофитал могат да се дават тайно, без този, който има проблем с алкохола, да знае. Така че помагайте, правете каквото трябва, поръчайте капките Алкофитал, за да няма напразни опити и помогнете на близките си да се справят с алкохолната зависимост.

Тинка Стоянова от Бургас


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000