0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Музиката може да е причина младите хора да посягат към алкохола и наркотиците

Музиката не причинява зависимост към алкохола, но кара младите хора да употребяват повече спиртни напитки и различни видове наркотициЗа влиянието на музиката се знае доста. Тя успокоява, но тя и насърчава. В случая, нека разгледаме как и защо музиката насърчава младите хора да употребяват повече алкохол.
Това са констатациите на персонала на Техническия университет в Куинсланд. Според тях, позитивната и релаксираща музика, от своя страна, може да се превърне в пълноправна терапия.
Учените интервюираха група млади хора, от които разбраха каква музика предпочитат. Оказало се, че особено чувствителните хора са повлияни от думите, темпото и модалността на музиката. За съжаление, няма универсален музикален жанр, който да влияе положително на всички. Ето защо не говорим за опозицията на рап, хеви метъл и например поп музиката.
Но все пак учените разкриха модел: хората, които слушаха особено енергична танцова музика, често ползват "клубни наркотици". Експертите ги съветват да преминат към реге, класически или релаксиращи мелодии като цяло. Ако човек е депресиран, тогава не му се препоръчва да слуша метал. По този начин той може да се предпази от употребата на наркотици като начин да се справи с депресията.
Като цяло, експертите дават своя основен залог на темпото. Това засяга сърдечния ритъм. Думите често се възприемат от младите хора като послание, адресирано до тях лично, да не говорим за общото настроение на композицията.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000