0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Не всеки алкохолик е отрепка!


При лечението на алкохолика трябва да имате предвид, че не всеки, който злоупотребява с алкохол, е лош човек. Искам да ви разкажа как помогнах с капките Алкофитал на моя брат, за да спре да пие.

Имам брат, който е на 51 години. Ние двамата с него имаме голяма разлика - 16 години. И той винаги е бил нещо повече от брат за мен. Много голям авторитет, много голяма сила, добър човек, пламенен, изпълнителен. Остана си такъв дори и като започна да пие.

Брат ми се казва Иван. Както казах, на 51 години е. Има проблем с алкохола. И все още го има, защото ние отскоро започнахме да му даваме капките Алкофитал. Споделям историята си с вас, за да може повече хора да прочетат, да направят нещо, да поръчат капките Алкофитал и да помогнат на свой близък да спре да пие. Или ако тука става въпрос за човек, който злоупотребява с алкохол и е решил да си помогне, да направи всичко необходимо.

Като започне да се взима Алкофитала се усеща една такава непоносимост, отвращение към алкохола. Направо лошо му става на човек. Брат ми ми сподели това. Той взима капките доброволно и се лекува с тях вече два месеца. Беше прекъснал за около седмица-две, защото искаше сам да се пробва и да види дали ще може да се справи с това неговото пиене и сам.

Помогнете на свой близък да спре алкохола като му давате тайно капките Алкофитал

Макар да не е минало много време, мога да кажа, е имам някаква надежда. Ще се подобрят нещата, още повече че той доброволно се лекува и сам е решил да си помогне. А аз знам, че Бог помага само не онези, които си помагат и сами.

Много се надявам това негово подобрение да продължи и занапред. Дано успее по някакъв начин да скъса със зависимостта си към алкохола. Той от мъка започна да пие, защото жена му почина и трудно се справяше със случилото се. Затова ви казвам, че не всички алкохолици са лоши хора. Това е някаква такава слабост тяхна, с която не могат те сами да се справят. Затова имат нужда от нас, от нашата подкрепа, от това да не ги обиждаме, а да ги окуражаваме.

Не изпадайте дълго в размисъл, ако сте решили да си поръчате капките Алкофитал, за да помогнете на ваш близък да спре да пие. Поръчайте, вземете, пробвайте, за да не си кажете после "абе, аз можех да направя това, ама не го направих", или нещо от сорта.

Татяна Георгиева Димитрова от Пловдив


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000