0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Отървах се от дългогодишен алкохолизъм, благодарение на капките Алкофитал


Отървах се от дългогодишен алкохолизъм, благодарение на капките Алкофитал

Искам да споделя моя начин за справяне с дългогодишен алкохолизъм. Дано моята история помогне на някой да се отърве от вредния навик

Страдах от алкохолизъм много години. Започнах да злоупотребявам с алкохола след като завърших висшето си образование. Причини да започна да пия тогава имаше няколко. Но, главна причина за моята слабохарактерност е заблудата, че като пия или ще забравя за проблемите, които имам, или те по някакъв начин ще се решат сами. Другото нещо, което беше проблем е липсата на воля, на мотивация.

Аз живеех сам до 41-та си година. Тогава срещнах една жена. Жена, която първо беше моя приятелка, а сега е моя съпруга. Мога да кажа също така, че това е и моята сродна душа - човекът, който ме разбира най-добре. Тя ми помогна да спра да пия. Нейна беше идеята да започна да употребявам капките Алкофитал, които дадоха старта на моето отказване на алкохола.

Билковите капки АЛКОФИТАЛ са доказано средство за отказване на алкохола. С тяхна помощ ще постигнете стабилна и дългогодишна трезвеност

Всъщност, моята жена започна да ми дава капките Алкофитал без аз да знам, тайно от мен. Не знам колко време е продължило това, но си спомням, че имаше един период, в който сериозно се бях притеснил. Не за друго, а защото не ми се пиеше никакъв алкохол. Даже имаше едни такива моменти, в които като пия една малка водка, и ми ставаше лошо. Тука говоря за началото на моето отказване. Аз после разбрах, че такова е действието на капките Алкофитал.

Един ден случайно бях у дома, когато пристигна една пратка за нея. Аз я отворих, защото куриера каза, че имало преглед и тест. После се оказа, че момчето се е объркало. Така разбрах за капките Алкофитал. Като се върна от работа я разпитах едно хубаво - какви са тези капки, защо са поръчани, да не би тя да има някакъв проблем с алкохола. Тя всичко си призна тогава. Аз си мислех да ѝ се разсърдя, но се отказах. Дадох си сметка, че така тя ми е помогнала.

Сега не употребявам алкохол вече от три години. Сетих се да споделя тази моя история и за това как съм се справил с алкохолизма, защото скоро разбрах, че наш приятел има баща, който има проблем с пиенето. И от него научих, че жена ми му е казала за капките Алкофитал, и той е спрял да злоупотребява с алкохола.

Ето че има начин да се откаже пиенето. Както сами разбирате, в моята история има двама човека, които вече не са зависими и са отказали алкохола. Надявам се повече хора да прочетат написаното, да започнат да взимат капките Алкофитал и да повярват в себе си, защото без тази вяра не можем да бъдем истински човеци.

Йонко Попов от София на 47 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020