0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С капките Алкофитал помогнах на моят брат да откаже алкохола


С капките Алкофитал помогнах на моят брат да откаже алкохола

Моят брат е на 43 години и от много време има проблеми с алкохола

Брат ми злоупотребява с алкохола някъде от 10-на години. Това се случваше, защото се разделиха с жена си. Разведоха се, а тя замина с детето в чужбина. И брат ми има възможност много рядко да се вижда с дъщеря си. Лошото е, че откакто започна да пие, бившата му разбра и все по-рядко му даваше да си вижда детето. Аз се опитвах да говоря с нея, да обясня защо така се случва. Но, тя вече си беше уредила живота с друг мъж в чужбина, има даже и дете от него и не се интересува много-много какво причинява на брат ми.

Дъщеря му вече е голямо момиче, на 16 години е. Ако поиска може и сама да пътува до България. Затова аз и моят съпруг решихме да помогнем на брат ми да си стъпи на краката и да започне да отказва алкохола.

Капките АЛКОФИТАЛ са ефективно природно средство за трайно отказване на алкохола. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Много съм чела за това какво се случва, когато човек редовно злоупотребява с алкохола. Търсила съм всякакви начини да му помогна. Тук трябва да кажа, че той също полага усилия, не се е пуснал по течението. Но, все не му се получаваше отказването на алкохола. На психолог е ходил, разни хапчета е пробвал - нищо, само временен успех.

Преди около година и осем месеца аз попаднах на информация за вашите капки Алкофитал. Даже още тогава се обадих по телефона и говорих за това как и дали действат. Имаше един период, в който се чудех дали да ги поръчам, като се има предвид неуспеха с другите продукти. Все пак ги поръчах, защото си казах, че ще съжалявам ако не пробваме и това средство за отказване на алкохола. Оказа се, че не съм сгрешила.

Моят брат използва всичко на всичко 4 или 5 опаковки от капките Алкофитал

Знам, че последната опаковка от билковите капки я започна, но не е довършена, защото той така или иначе вече не пие. И така вече повече от година. да ви кажа, стана съвсем друг човек. Промени се външно - вече го няма онова алкохолишко зачервяване по лицето, понапълня, опъна се, както казва мъжа ми. И характера му се върна стария, какъвто беше едно време, преди да почне да пие.

Сега дъщеря му си идва два-три пъти в годината и няма проблеми да се вижда с баща си. Даже тя сама настоява това да се случва. Абсолютно убедена съм, че капките Алкофитал имат голяма заслуга за промяната на брат ми и затова той да откаже алкохола. Поради тази причина ги препоръчвам и на другите хора, които имат проблем с алкохола и искат да спрат да злоупотребяват с него.

Мария Живкова от София на 37 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2020