0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С капките Алкофитал постигнах трайно отказване на алкохола


С капките Алкофитал постигнах трайно отказване на алкохола

Започнах да ползвам капките Алкофитал за отказване на алкохола по предложение на моята жена

Тя е изчела толкова много за това какво трябва да се направи за отказване на алкохола, че просто няма как да не ѝ се доверя. Проблемът при мен е, че имам много слаба воля, и колкото пъти да съм пробвал да откажа пиенето, не се е получавало. А аз на практика съм пробвал всичко.

Бил съм на психолог, участвал съм в сеанси, които са били групови и бяха водени от специалист, чиято специалност е наркологията. Такъв специалист се нарича нарколог. Това даже е по-сериозно от психолог, защото човека е наясно със зависимостите. Все пак, такава му е работата. За мен тези сеанси положиха началото на моето отказване на алкохола. Но, нямаше как да бъде пълна победата, ако не бях започнал да ползвам капките Алкофитал.

Капките АЛКОФИТАЛ помагат при отказване на алкохола, тъй като имат въздействие върху центъра за зависимости в мозъка. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Колкото до другите неща, които съм пробвал, за да откажа алкохола, няма смисъл да ги споменавам изобщо, защото резултат от тях нямаше никакъв. И полза нямаше.

Особеното на капките Алкофитал е, че те ме накараха буквално да ми се гади от алкохола

Когато започнах да ги взимам, аз все още пиех алкохол по малко. Ето това беше лошото на моя проблем с алкохола - не можех да спра, и продължавах да пия, макар и не както преди. А полза има само ако човек напълно се откаже от пиенето.

Като започнах да взимам капките Алкофитал, започна да ми се гади, като пиех алкохол. Имало е и случаи да повръщам, но това се е случвало само когато съм пил повече алкохол.

Не мога да кажа точно колко опаковки Алкофитал съм изпил, докато спра да пия. Може би са около 4-5. На мен ми трябваха толкова, защото аз имах сериозен проблем с пиенето. Дългогодишен неприятен опит имам с алкохола. Много време пиех, и количеството, което изпивах, беше също голямо. Изобщо - неприятна история. Радвам се, че свърши. След месец ще станат точно три години, откакто не съм пил никакъв алкохол. За мен това е много време и вярвам, че най-трудното съм го преминал.

Благодарение на капките Алкофитал аз буквално живея втори живот.

Борис Халачев на 51 години от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2020