0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Съпругът ми успя да откаже алкохола с капките Алкофитал


Съпругът ми е на 46 години, и в продължение на около десетина години имаше сериозен проблем с алкохола

Успя да го откаже като започна да ползва капките Алкофитал. Капките аз му ги поръчах. Започнах да му ги давам тайно, без той да знае. После, като минаха някъде около 5-6 седмици, и той като поспря да пие, защото капките започнаха да действат, му предложих явно да употребява билковите капки Алкофитал. Ето как се случи това.

Моят съпруг, както казах, от около десетина години има по-сериозен проблем с алкохола. Започна да пие след като майка му почина. Тя дълго време боледуваше от рак. Беше много мъчително за всички, но той го преживя изключително тежко. И започна да пие. В началото не се забелязваше. Известен период си пийваше само в събота вечерта, понеже нали в неделя почива. Постепенно обаче започна от петъка, продължаваше и имаше епизоди, в които пиеше и през седмицата. Капки казвам пиеше, то се подразбира, че пиеше доста. Не е като да се задоволи с едно-две малки или нещо от този род. Обаче, за да съм честна, трябва да кажа че не е имал сериозни инциденти, като е пиел. Не знам как се нарича това, кротко пиянство ли или нещо друго, но нито е скачал на бой, нито на нас с децата е правил нещо. Пиеше и това е. Като се напие, ляга да спи, и така... Това обаче започна да се отразява на работата му. Започна да отсъства. А той има хубава работа, в една строителна фирма работи. Той е технически ръководител. И съответно се иска да е в час, като ходи на работа. Той обаче много пъти не беше. И пропускаше дни, и закъсняваше, а там има срокове за гонене. Не вървеше на добре работата.

Капките Алкофитал гарантират отлични резултати при ограничаване и пълно спиране приема на алкохол

Затова аз реших, че трябва да се направи нещо. Няколко пъти се опитах да му кажа да го намали тоя алкохол, да не пие толкова, по-рядко да пие. Той обаче вика, че няма проблем. Някак отказваше пред себе си да признае, че проблем всъщност има. Аз се сетих, че една приятелка ми беше казала за някакви капки, които се използват за спиране на алкохола. Писах в интернет и ми излязоха капките Алкофитал. Прочетох за тях и много се зарадвах, че може да се дават тайно. Започнах. Давах му капките сутрин с малко кафе. Той го пие кафето студено и без захар, така че не се усети изобщо.

По-особеното беше, че той намали алкохола наистина. Даже това не е особено, ами много хубаво, защото това означаваше, че капките Алкофитал си действат, както беше указано. Някъде на втората опаковка се случи това нещо. И тогава той ми вика, че е решил да откаже алкохола, да не пие повече. Аз много се зарадвах. Предложих му да не се мъчи сам, да опита с капките Алкофитал, и той се съгласи. Започна да си ги взима сам. И като свърши третата или четвъртата опаковка, там някъде беше, каза че ще се опита сам, без капките. Да видел колко силна му била волята.

Дали е от воля или от инат - не знам, но ето че вече втора година почва откакто няма проблем с алкохола. Капките Алкофитал му помогнаха не само да откаже алкохола, но и да разбере, че е нужно много малко, за да постигне онова, което е решил. По пътя на промяната първата крачка винаги се прави с нечия помощ, но след това трябва да продължиш сам!

Ангелина Карайотова от Варна


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000