0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ще запомня 2019-та година с това, че отказах алкохола


Аз отказах алкохола след като започнах да ползвам капките Алкофитал

За мен 2019-та година ще остане важна с това, че отказах алкохола. Скоро ще станат десет месеца, откакто не съм пил нищо от онова, което обичах да пия преди. А преди най-много обичах да пия водка. Смесвал съм я с какво ли не - бира, тоник, пиех я и чиста. Сега не пия нито бира, нито водка, нито какъвто и да е алкохол. И така вече почти 10 месеца.

Започнах отказването през февруари, някъде средата на месеца беше. Преди това бях взел едно от онези шаблонни решения в началото на годината. Докато посрещахме новата 2019-та година с приятели, им обещах че ще спра да пия. Това се случи в нощта на 31 декември 2018-та срещи 1 януари 2019-та. Издържах да не пия алкохол по-малко от месец. Даже не знам дали не бяха две седмици. Абсолютен провал! Не знам кое ме провали. Не знам и дали така не се провалят всички новогодишни обещания. Онова, което ми стана ясно е, че сам няма да мога да се справя. Колкото и да бях подкрепян от жена ми, не можех да спра да пия. Да, не пиех както преди, но все пак си прекалявах с алкохола, макар и не толкова често, колкото преди. Затова реших, че ще потърся някакво средство, което ще ми помогне да откажа алкохола.

Капките АЛКОФИТАЛ помагат да се откаже алкохола успешно, без да има провал в това начинание

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА билковите капки АЛКОФИТАЛ, и продължете живота си като човек, който вече не злоупотребява с алкохола

Първата информация, на която попаднах в интернет, беше за капките Алкофитал. Аз преди не съм се и пробвал да спирам алкохола, затова ми стана интересно как точно могат да ми помогнат тези капки. За мен най-важното беше това, което научих от информацията за капките Алкофитал, публикувана в сайта vinagizdravi.com. Става въпрос за това, че капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола. Прочитох и няколко отзива на хора, които са ползвали тези капки, и реших да си ги поръчам.

Поръчах направо от сайта, въпреки че капките Алкофитал се продават и в аптеката. Така се възползвах от отстъпката, която производителя прави за количество. Още щом пристигнаха трите опаковки, започнах да взимам капките Алкофитал. Това се случи някъде в края на февруари.

Какво се случи след като започнах да употребявам капките Алкофитал? първото нещо, което забелязах е, че щом пиех алкохола, ми призляваше. Преди съм изпивал за една вечер около 300-400 мл. водка. Това са 3-4 големи питиета. Аз у дома не пия, само по заведения. Сега, като започнах да взимам капките Алкофитал, ми ставаше лошо още на първата водка. И не можех да продължа нататък. Този ефект го забелязах, че се появи някъде в началото на третата опаковка Алкофитал. Имайте предвид, че аз сериозно си злоупотребявах с алкохола преди. Пиех по много, макар и не всяка вечер, а някъде 4-5 пъти в седмицата. Може при някои хора, които не пият толкова много, като мен, капките Алкофитал да им подействат по-скоро, не знам. Всичко си е до човека. И най-вече зависи от това колко редовно се взимат билковите капки. Аз не съм пропуснал прием.

Така, за около месец терапия с капките Алкофитал аз започнах малко по малко да се отказвам от алкохола. До този момент не съм пил нищо спиртно, даже и бира не съм пил. Абсолютен въздържател съм станал. И така е вече почти 10 месеца.

Затова ще запомня 2019-та като годината, през която спрях да употребявам алкохол. Смятам още дълго време да е така. Не мисля, че нещо ще ме провокира отново да почна да пия алкохол. Даже не се страхувам от идващите празници. Ако нещо случайно ми се допие, винаги мога да си взема от капките Алкофитал и да прекратя това желание още в зародиш.

Препоръчвам капките Алкофитал на всеки, който иска да се откаже от алкохола. Идва края на годината. Дори и решението да спрете алкохола точно тогава да е малко стандартно и клиширано, винаги може да го направите успешно с билковите капки Алкофитал.

Мирослав Димитров Дойчинов от София на 43 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000