0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Тайното лечение на алкохолизъм с капките Алкофитал дава отлични резултати


На онези, които не вярват, искам да кажа само едно нещо - аз давах капките Алкофитал тайно на моя съпруг, и той престана да пие

Бяха ми нужни само три опаковки от този невероятен билков продукт, капките Алкофитал, не само за да накарам моя мъж да спре да пие. Алкофитал спаси живота му, запази семейството ни и позволи на моя съпруг да продължи да се развива професионално, въпреки перипетиите, през които му се наложи да мине.

Факт е, че съпругът ми пиеше. Той пиеше от много дълго време. Пиенето му беше забавно и лесно, без да се превръща в грубиян, нито да е агресивен, без да губи посоката в живота или в кариерата. Напротив, способността му да пие много, по делови или приятелски повод, го правеха привлекателен в очите на хората и му помагаше и насърчаваше бизнес да създава нови и нови бизнес познанства - имаше такъв дар.

Всички опити - неговите, на предишните му приятелки, на разумните му приятели, на родителите - да му внушават предпазливост и мярка за употребата на алкохол, бяха посрещнати с абсолютно неразбиране: „Наистина ли ви притеснява? Да съм спрял да работя? Малко ли печеля? Обиждам ли някого? Дори не се чувствам зле. Аз съм добър! И мога да пия , мога и да не пия." Така казваше, докато един ден не получи малък, лек предупредителен знак от Съдбата. Моят съпруг, душата на компанията, получи лек инфаркт. Все пак, това е човек на 53 години, който през по-голямата част от живота си е злоупотребявал с алкохола. Аз съм с него едва от 12 години, и вече бях започнала да губя търпение. не заради друго, а заради неуспехите на различните ми опити да го накарам да спре да пие.

Капките Алкофитал решават проблема със зависимостта към алкохола.

             Обадете се и поръчайте капките Алкофитал СЕГА

Онези, които обичат алкохолик , винаги са виновни , без значение какво са направили. Обвиненията ги чувах както от него, така и от близките му. Най-често ме обвиняваха, че не правя нищо... Нищо не съм била правила! И затова аз реших да направя едно последно нещо. Реших да поръчам капките Алкофитал и да започна да му ги давам тайно.

Със съпруга ми промяната се случи в един момент много бързо и забележимо - още в началото на третата опаковка Алкофитал. Вероятно, колкото и упорит да е алкохола, в един момент и той отстъпва. Някои ще кажат, че съм улучила момента. Може и така да е. Факт е, че аз просто затворих очи и си казах: сега или никога! Доверих се на капките Алкофитал, които ми помогнаха да дам увереността на съпруга ми, че сам е спечелил битката с алкохола, в името на здравето си. Може и така да е, казвах аз. По-важното е, че това една една от най-важните битки, които сме печелили двамата. Победа, която нямаше да е възможна без капките Алкофитал.

Пламена Василева от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000