0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Успешното лечение на алкохолизъм започва с Алкофитал


Опитвал съм различни начини за лечение на алкохолизма, но моето истинко лечение започна с капките Алкофитал

Преди това напълно се бях примирил със състоянието си. Аз лично не правех никакви опити за лечение на алкохолизъм, или поне да намаля дозата. А моята дневна доза беше галонче бира и няколко водки.

Бавно, но славно се бях запътил към тоталния упадък. Нито ми пукаше, нито ме интересуваше какво ще стане с мен и семейството ми. Не правех нищо...

Докато една вечер, преди 17 месеца, не осъзнах, че аз не съм пил цял ден! Нищо! След това дните, през които не пиех взеха да стават повече. По онова време не знам как и защо, но взех да си мисля, че нещо съм се променил, нещо съм започнал да се оправям със зависимостта към алкохола, която имах. Нищо подобно! Ако зависеше от мен, щях да съм още по-пропаднал пияница сега.

Благодарение на жена ми, както и на капките Алкофитал, аз престанах да пия. Тя е започнала да ми дава капките тайно, без да знам аз. В последствие, проведохме един разговор, в който аз се опитах да ѝ кажа, че съм започнал да отказвам алкохола, или че по-скоро алкохолът е започнал да се отказва от мен.

Всеки може да се освободи от алкохолната зависимост с помощта на капките Алкофитал

Милата ми жена! Какво ли не е претърпяла, какво ли не съм ѝ сервирал за тия 11 години брак. Тогава тя само ме погледна, изчезна за малко и се върна с едно шишенце, като в последствие разбрах, че това са капките Алкофитал, заради които съм престанал да пия алкохол. Не знаех как да реагирам. От една страна ми стана тъпо, че се правят някакви неща без да ми се казва. От друга, дадох си сметка, че ако зависеше от мен нищо нямаше да постигна.

Така започна моето легално лечение на алкохолизъм. Капките Алкофитал ги поръчахме още няколко пъти, и оттам нататък се оправяхме сами.

Не казвам, че всичко е било цветя и рози. Имах трудни моменти. Имах моменти, в които много ми се пиеше. Минаваха ми всякакви мисли през главата. Но, в крайна сметка си казах, че жена ми не заслужава да я предам. Може да предам себе си, но нея не бива. Нямаше да е честно да пренебрегна всички усилия, които тя е положила, за да ме спаси от алкохола, и от мен самия...

Капките Алкофитал си свършиха добре работата. Имаше един период, през който се справях сам с желанието да пия алкохол. Но се е случвало да ми се прииска да пия, имал съм рискови периоди. И тогава започвах отново да взимам от капките Алкофитал. И до днес винаги имам едно шишенце под ръка, в случай на слабост. До този момент, обаче, не ми се е налагало да взимам капки. Силен съм, защото имам подкрепата на човека, който ме обича.

Михаил Рангелов от София на 41 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000