0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

За една година промених себе си, благодарение на капките Алкофитал!


Точно преди една година, на 19-ти май 2018-та, взех решение да започна да спирам алкохола. малко след това си поръчах капките Алкофитал.

През тази една година не съм пил алкохол нито веднъж. Не съм се напивал, не съм се срещал със старите другари по чашка. За тази една година подобрих взаимоотношенията си с родителите ми. Те бяха влошени основно по моя вина, тъй като не знаех нито какво говоря, нито какво правя, когато съм пил. Единственото, което все още ми липсва, това е да си имам другар в живота. Да намеря добра жена, която да е с мен, въпреки че все още се боря с демоните в себе си.

Казвам се Стоян и съм на 32 години от град Пловдив. Започнах да пия много, когато отидох да уча в София, като студент. Знаете как е там - купони, купони, веселби - никой не ти държи сметка какво правиш, с кой го правиш, защо го правиш и т.н. Мислех си, че като се установя някъде на работа, след като завърша, ще престана и с купоните. Уви, това не се случи. Някак без да се усетя бях станал зависим към алкохола.

Капките Алкофитал помагат да се ограничи приема на алкохол при доказана злоупотреба с алкохол

После последваха едни години, за които не ми се говори много. Най-вече, защото това са години на провали и издънки.

Колкото и да обяснявам защо съм започнал да пия, това няма да бъде разбрано. Всеки си има причини, всеки си има собствени демони, с които да се бори. Както и всеки сам си намира начин как да води борбата с тях. И до ден днешен моя най-голям демон си остава алкохола, защото заради него попаднах в тъмната страна на моя живот. Много тежко ми беше. И продължава да ми е.

Капките Алкофитал ми помогнаха да се справя с постоянното желание да пия нещо. Употребявах ги около 2-3 месеца. През това време съм ги взимал нон стоп. Не съм правил почивки между приемите. И така се чувствам добре. Лесно ми е сега, когато не взимам капките Алкофитал, да не пия, защото по един или друг начин се научих да се контролирам. Надявам се тази година да е една от многото, през които да не пия. както ми се иска и никога повече да не се връщам там, където бях. За мен е важно да започна нов живот, да съм добре, да съм здрав, да си работя работата и да се разбирам с приятелите и близките. И по възможност - никога да не съм зависим от алкохола.

Стоян Борисов от Пловдив на 32 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000