0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Заради алкохолизма предадох най-скъпите си хора


Аз имах проблеми с алкохолизма, заради които съсипах здравето си и провалих живота си. Едва през последните няколко години успях да се справя с моята алкохолна зависимост.

Казвам се Генади, на 47 години съм и в момента съм разведен. Живея с бившата си съпруга на семейни начала от няколко месеца. Знам, че звучи объркващо, но ако на вас само така ви се струва, то аз реално разбрах какво значи един лош навик, един порок - като алкохолизма, да провали повече от половината ми живот.

Не съм някой, дето ще почне да се оплаква за щяло и нещяло. Но няма как да пропусна да кажа, че заради алкохола съсипах семейния си живот, моя, на съпругата ми и на дъщеря ми. Тя може да е вече голяма, но не ѝ осигурих добър живот, докато беше малка. Все липсвах, все се напивах. За нейните 19 години живот си давам сметка, че сме ходили заедно на почивка само 4 пъти, нищо че през по-голямата част от това време уж бяхме женени с майка ѝ. За времето, през което си е била у дома - няма да говорим. Вечерите бяха Ад.

Капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола и помагат на зависимите да се справят ефективно с този лош навик

Знам, че това би трябвало да го разкаже жена ми, но на мен не ми е трудно да си го призная. По-добре да кажа какво е било, за да не се повтаря, отколкото да си мълча.

Заедно с пиянството, отказването на алкохола също беше труден период за мен. Тогава бях сам. Трудно е дори и сега, когато съм "чист" от едно известно време, защото трябва да градя всичко наново. И не на последно място - трудно ми е, все още, да разбера причината заради която започнах да пия.

Най-лесно ми е да кажа как се отказах от алкохола. Една година бях в непрестанна борба със себе, с навиците си, с нуждите, които имах. Капките Алкофитал ми помогнаха много. Дадоха ми сигурност в старта, помогнаха ми да остана твърд и да не се поддам на изкушението.

Много неща се промениха за този период. Най-вече разбрах, че както сам можеш да си причиниш най-лошите неща, така и сам можеш да се изправиш в борбата срещу тях. Сега имам чувството, че живота ми започва наново, но също така съм щастлив, че започвам начисто - със себе си и с останалите, с важните хора в моя живот. Знам, че дори и да срещна изкушението в лицето на алкохола отново, аз мога да му устоя. Мога да се справя, мога да продължа да давам всичко от себе си, за да изкупя вината и грешките си.

Генади Петров от София


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000