0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Злоупотребата с алкохола е като черна дупка, Алкофитал ми помогна да изляза от нея


Заради злоупотребата с алкохола бях изпаднал в нещо като многогодишна черна дупка. Започнах да взимам капките Алкофитал, и това ми помогна да изляза от нея.

Ако започна да описвам моя живот по време на злоупотребата с алкохола, то това би бил един много дълъг разказ. По-важното е, че едва ли много ще се различава от онова, което се е случило на всеки, който е имал неблагоразумието да прекалява с пиенето.

Някой беше казал, че повечето нещастни домове са нещастни по своему, а щастливите хора - те всички си приличат. Сигурно е така. Но, не това искам да кажа сега. По-важно е моето писмо, моят разказ да стигне до повече хора, и това да им помогне да се справят със злоупотребата с алкохола, без значение колко дългогодишна е тя.

alko.png

Аз се казвам Светослав и съм на 36 години от един много хубав български град - Карлово. В момента живея със семейството ми в София. Преместихме се в момента, в който аз започнах да взимам капките Алкофитал. Капките Алкофитал ми бяха препоръчани. Аз после попаднах на вашия сайт и научих повече за този продукт. Прочетох историите на хората, прочетох статиите, всичко разбрах. Само за едно съжалявам - че по-рано не съм научил всичко, което сега знам, благодарение на вашата информация.

Искам да започна с това, че моят алкохолизъм беше на периоди. Имало е, през алкохолните ми години, и време на почивка от алкохола. Не съм пил, не съм прекалявал, но не съм бил настроен и за отказване.

Когато започнах да взимам капките Алкофитал преминах през 4-5 много трудни месеци. Защото тогава знаех, а и го исках, че връщане назад няма. Каквото и да е, минало е. За един такъв период от осем месеца, половината през които взимах капките Алкофитал, аз успях окончателно да спра да пия любимата си водка. И така е вече 26 месеца - никакъв алкохол, без значение дали има повод или не. На мен просто не ми се иска. Защото разбрах какво е човек да живее без особени сътресения. Стана ми ясно и колко е хубаво да не излагам себе си и семейството си. За последното, както и за моя нов живот без алкохол най-много благодаря на капките Алкофитал.

Светослав Маринов на 36 години


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000