0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

11 признака, че любимият ви злоупотребява с алкохола


Има поне 11 сигурни признака, че човек злоупотребява с алкохола, или че вече страда от алкохолизъм

Всяка представителка на нежния пол трябва да знае по какви признаци е възможно да се идентифицира човек, страдащ от това заболяване, за да не съжалява в бедеще за избора си на партньор в живота.

1. Винаги има повод за едно наздраве

Често алкохолиците крият пристрастеността си към алкохола. Вкъщи се опитват да бъдат любящи съпрузи, а след работа бягат право у дома. Но се наблюдава следното: те винаги са готови да изпият чаша алкохол по какъвто и да е маловажен повод. Нездравословното желание да се отбелязват всички празници с алкохол може да показва, че човек страда от алкохолизъм. Или че поне има зависимост от алкохола.

2. Липса на компания

Ако човек може да се напие сам и го прави периодично, това е ясен признак на алкохолизъм. Всеки може да пие в компания, но ако някой го прави сам, тогава той има очевидни проблеми с алкохола. Често такива хора обясняват този акт с факта, че той „пие със собствените си пари" или „пие не от добър живот". Няма нужда да слушате тези обяснения. На такъв човек трябва да му се помогне, за да спре да пие, или поне да ограничи количеството.

Най-ефективно това ще се случи ако се използват капките АЛКОФИТАЛ. Може да давате билковите капки АЛКОФИТАЛ тайно и без знанието на зависимият от алкохола човек. А ако той доброволно и редовно използва билковите капки АЛКОФИТАЛ, то въздействието им върху центъра за зависимости в мозъка ще го накара постепенно да намали дозата, докато не настъпи пълно отказване на алкохола.

3. Лесно почва, трудно спира

Ясен признак на алкохолизъм е, когато човек изпие една чаша алкохол, и е леко опиянен, но не може да спре дотук. Почувстват ли веднъж вкуса на алкохола, нищо няма да ги спре. Рядко си казват "Стоп!" и по време на лека или умерена интоксикация. Най-често алкохолиците пият, докато не заспят или не загубят контрол над себе си.

4. Неподходящо поведение

Ако човек не за първи път е пиян до неадекватно състояние, му е време да направи нещо, за да спре да пие алкохол. Това означава, че този човек не си знае мярката и не може да се контролира. Ако забележите, че след няколко шота любимият ви става неадекватен, помислете дали да продължите връзката с него. В противен случай семейният ви живот може да се превърне в ад.

upadak_na_lichnostta.jpg

5. Тежък махмурлук

Сигурен признак на зависимост от алкохола е, че в деня след партито той е помолен да напусне работа и да дойде когато се пооправи. Или сам решава да не се яви на работа. Ако се стигне дотам, че човек сутрин след пиене има тежък махмурлук и не може да отиде на работа, тогава той злоупотребява с алкохола по-дълго, отколкото си е признал (ако изобщо е направил подобно признание).

Също така зависимият от алкохола човек може да бъде идентифициран по някои външни признаци: бирено коремче, торбички под очите, подуване, затлъстяване, жълтеникав тен, бръчки.

Но, външният вид понякога лъже. Затова е добре да се наблюдава човека, към който изпитвате подозрения, че е възможно да има проблеми с алкохола. Тъй като алкохолът вече е голяма част от нашата култура, не винаги е лесно да се идентифицира кога пиенето се е превърнало в сериозен проблем за любимия човек.

6. Лъже, че не пие или крие алкохол

Ако откриете бутилки джин, прибрани зад кошчето за отпадъци в банята, това е проблем. Ако под седалките в колата има бутилки или под кърпите в пералното помещение намерите патронче с водка, ясно е, че става нещо нередно. Когато хората имат нормална връзка с алкохола, те съхраняват спиртните напитки в шкаф за алкохол или слагат бирата в хладилника. Няма причина да се крият бутилки с алкохол, освен ако не трябва да се скрие проблем с алкохола.

7. Изключителни промени в настроението въз основа на моделите на пиене

Алкохолът е депресант и може да предизвика хаос върху психическото и физическото здраве на човек. Докато е под въздействието му, пиещият е по-вероятно да се ядоса, да е раздразнителен или дори да употребява насилие, след като първоначалната релаксация избледнее. Когато хроничното пиене е проблем, не е необичайно пиещият да развие депресия и ако употребата на алкохол е по-често проблемна, дните след запоя са трудни емоционално и физически.

8. Здравни проблеми, свързани с приема на алкохол

Алкохолът е токсин. Не е лесно черният дроб да преработва алкохола без някакво увреждане. Когато човек пие само от време на време, черният дроб има време да се възстанови, но когато някой пие често (например повече от четири напитки за жени и повече от пет напитки за мъже) или редовно има повече от седем напитки (за жени) или 14 напитки (за мъже) всяка седмица, постоянният натиск на алкохола може да причини значително износване на тялото. От черния дроб, до сърдечно-съдовата и имунната система, не е рядкост човек, който има проблем с пиенето, да изпитва трудности да избягва настинките или да има хронични заболявания, като диабет и високо кръвно налягане. В допълнение, тези, които имат проблеми с пиенето, в крайна сметка могат да развият смъртоносни болести като различни сърдечни заболявания, чернодробна недостатъчност и някои видове рак.

Навременната употреба на АЛКОФИТАЛ ще предотврати появата на сериозните заболявания, които са следствие от редовната злоупотреба с алкохола. отказването на алкохола е ефективно и трайно с помощта на билковите капки АЛКОФИТАЛ.

Поръчайте капките АЛКОФИТАЛ СЕГА!Започнете борбата с алкохолната зависимост навреме, за да бъдат резултатите отлични!

9. Правни проблеми, свързани с поведението по време на пиене

Шофирането под влияние на алкохол, пиенето на публично място или някои дребни престъпления са начините, чрез които алкохолът може да си причини проблеми със закона. Има дори редица обвинения, които могат да бъдат следствие от злоупотребата с алкохол, като нападение над непознат, домашно насилие и кражба. Всичко, което застрашава нечия свобода, очевидно е проблем.

10. Невъзможност за управление на задачите вкъщи

Плащането на сметки навреме, грижата за децата и домашните любимци, добрите взаимоотношения със съседите и основните грижи и поддръжка за дома са трудно изпълними по време на обилно и редовно пиене на алкохол. Животът на зависимия има тенденция да се върти около това да се напие или да се възстанови, след като е бил пиян, и има много малко време, през което да се занимава подробностите от ежедневния живот. Ако все пак трябва да се свърши нещо, алкохолът често замъглява съзнанието и се допускат много грешки, които могат да доведат до междуличностни проблеми със съседите, финансови проблеми поради неправилно управление на бюджета, небрежност и други.

11. Изолиране от членовете на семейството и приятелите

Тъй като алкохолът става по-голяма част от живота на пиещия, той може да се отдръпне от хората, които са около него. Никой пияч не иска да чуе, че другите са загрижени за проблемите, които пиенето му създава, а вината, смущението или раздразнението от общуването с други хора могат да доведат до изолация.

Ако подозирате, че вашият любим има проблем с пиенето, поръчайте АЛКОФИТАЛ и започнете да му го давате тайно. Тайното лечение на алкохолизма е дало резултат при много хора, които са имали проблем с алкохола, и освен това е предотвратило раздялата на много семейни двойки.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2019

Content
LivedaMed2000