0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Какво ще се случи с тялото, ако спрете да пиете алкохол?

Ако алкохоликът изведнъж спира да пие алкохол, вероятността за развиване на синдром на отнемане (симптоми на отнемане) е много високаОтнемането на алкохол обикновено започва 12-48 часа след като човек спира да пие алкохол. Леките симптоми включват тремор, слабост, изпотяване и гадене. Някои хора развиват пристъпи (така наречената алкохолна епилепсия). Ако синдромът на отнемане е тежък, тогава острата алкохолна халюциноза може да се развие на фона на будно съзнание.
Бяла треска
В периода на безсъние или кратък неспокоен сън пациентите често чуват шум, чукане, шепот, а след това гласовете на много хора, които заплашват, обвиняват, обиждат. Всъщност халюцинациите се съпровождат от страх, объркване, обърканост. Без лечение, отнемането на алкохол може да доведе до по-сериозен синдром - делириум тременс (бяла треска).

Делириум обикновено не започва изведнъж; по-често се появява 2-10 дни след спирането на консумацията на алкохол


В началния стадий на развитие на това състояние, човек е развълнуван, пулсът му се ускорява, температурата на тялото му обикновено е повишена; по-късно, нараства (прогресивно) объркване, безсъние, кошмари, прекомерно изпотяване и дълбока депресия. С по-нататъшното развитие на алкохолния делириум се появяват мимолетни халюцинации и илюзии, причинявайки страх и тревожност на пациента, както и дезориентация със зрителни халюцинации, които могат да причинят ужас. Обекти, наблюдавани при слаба светлина, могат да бъдат особено ужасяващи. Постепенно се получава пълно дезориентация. Човек в състояние на делириум понякога мисли, че подът се движи, стените падат или стаята се върти. При развитието на делириум се развива постоянен тремор (треперене) на ръцете, което понякога засяга главата и цялото тяло. В повечето случаи се развива сериозно нарушение на координацията. Делириумът може да бъде фатален, особено ако не се лекува.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2019

Content
LivedaMed2000