0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Над 200 000 алкохолици в България: заболяването е рецидивиращо

В България има над 200 000 зависими от алкохола хора, болни, които обикновено наричаме алкохолици. Това са хора на различна възраст, социално положение и образование

В България има над 200 000 зависими от алкохола хора, болни, които обикновено наричаме алкохолици. Това са хора на различна възраст, социално положение и образование

В родните психиатрии се лекуват хората, които се борят със зависимостта си към алкохолизма. Това е потенциално смъртоносно, прогресиращо заболяване. Тежестта на алкохолизма е неизмерима, нищо че Световната Здравна организация (СЗО) го определя като по-тежко от шизофренията.

Факт е, че държавата нехае и игнорира този проблем. Да, в психиатричните отделения се лекуват алкохолици, но лечението е дълго, трудно и скъпоструващо. Има и организации, като Анонимните Алкохолици (АА), които помагат на хора с различно образование, възраст и социален статус. Но, повечето зависими не признават проблема, който имат с алкохола, затова не търсят и често отказват да им се помогне.

Капките Алкофитал - натурално, естествено и ефективно средство за борба с алкохолизма. Може да се дава тайно, като по този начин алкохолно зависимите хора биват подпомагани от близките си в борбата им срещу страшната зависимост.

Анонимните Алкохолици няма нищо общо и не зависи от никакви религиози организации. Самофинансира се от спонсори, а целта на сбирките е да се признае проблема и да започне да се решава. Организацията води началото си от САЩ, където е сложено началото ѝ. Основана е от хирург и борсов посредник - хора, които са били зависими от алкохола.

Злоупотребата с алкохол се определя от СЗО като консумация на количество, което е повече от 50 мл. спиртен алкохол или чаша вино на ден. Всичко над тази граница вече би трябвало да се третира като проблемно.

Действието на капките Алкофитал е постепенно. Редовната им употреба гарантира намаляване на количествата алкохол, които се консумират всекидневно

По този начин се постига дълговременна ремисия и постепенно отказване на алкохола, което се отразява отлично на душевното и физическо здраве на зависимия.

"Това, което отключва целия този механизъм, е употребата на алкохола с биологичното предразположение. Тогава вече алкохолът се включва в самия обмен на клетката и когато вие спрете алкохола, клетката започва да страда", коментира д-р Владимир Николов, директор на Държавна психиатрична болница за лечение на алкохолизъм и зависимости.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Февруари 2020

Content
LivedaMed2000