0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Няма разумна консумация на алкохол!


Алкохолът трябва да се консумира разумно, за да не причини вреда на здравето

Прекомерната консумация на алкохол увеличава риска от заболяване и съкращава живота. Според Световната здравна организация по-добре е изобщо да не се пие никакъв алкохол, отколкото да се пие малко. Но, не можем да отречем, че има хора, които действително пият много малко алкохол. Затова можем да наречем тези хора действително разумни. До момента, в който не започнат да злоупотребяват.

Хората, които пият твърде много алкохол, обикновено имат два или три пъти повече дни, през които са били болни, за разлика от трезвите хора и тези, които пият разумно. Също така, смъртността при тази група хора е два или три пъти по-висока.

Продължителността на живота на човек, страдащ от алкохолизъм, е с 6-18 години по-къса от тази на обикновен човек

„Да се ​​пие разумно" означава на първо място, че в определени ситуации човек може да се въздържа от алкохол и е в състояние да остане абсолютно трезвен; при шофиране, на работа и по време на заболяване, ако алкохолът изостря хода на заболяването. Консумацията на алкохол по време на бременност може да причини нарушения в развитието и вродени дефекти при нероденото бебе, както в утробата на майката, така и след раждането. Особено опасно е приемането на алкохол, причинявайки състояние на опиянение. Въпреки че няма доказателства, че дори малко количество алкохол е вредно за плода, този риск не може да бъде изключен. За това трябва да се помисли първо - никакъв алкохол по време на бременност.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА билковите капки АЛКОФИТАЛ, и продължете живота си като човек, който вече не злоупотребява с алкохола

 

Най-честите заболявания, причинени от прекомерна консумация на алкохол, са наранявания поради злополуки, депресия, панически състояния, заболявания на нервната система и стомашно-чревния тракт. От страна на умствените способности, мускулната сила и пъргавината на движенията се наблюдават негативни промени, водещи до отслабване на цялостната работа. Освен това алкохолът повишава кръвното налягане и може да доведе до парализа поради мозъчен кръвоизлив. Умерената консумация на алкохол намалява риска от коронарна болест на сърцето, диабет и сенилна деменция.

Броят на зависимите от алкохола в България расте с всяка изминала година, и вече се измерва със стотици хиляди

Но, заедно с тях се увеличава и броя на онези, които са отказали алкохола, благодарение на билковите капки Алкофитал.

Алкофитал е хранителна добавка за отказване на алкохола, която от (не знам колко) години помага на зависимите да започнат да живеят живот, който заслужават. Живот без запои, без огорчени близки и стресирани деца. Синергичното действие на билките в капките Алкофитал въздейства върху центъра за зависимости в мозъка, и така се постига постепенното и трайно отказване на алкохола.

Действието на капките Алкофитал си проличава още след втората опаковка. Те предизвикват непоносимост към алкохола, и имат мек релаксиращ ефект. Така отказването на алкохола е по-ефективно и трайно. Алкофитал може да се взима самостоятелно от зависимия от алкохола човек, или да се дава тайно от неговите близки.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000