0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Последици от алкохолизма върху репродуктивните функции и сексуалния живот

Последиците на алкохолизма оставят своя болестотворен отпечатък върху здравето на цялото тялоЗаради вредните влияния на алкохолизма човек може както да се разболее, така и да остане без поколение.
Алкохолът има силно токсично въздействие върху човешкото тяло. Той нарушава метаболизма, намалява устойчивостта към инфекции, засяга почти всички органи. Особено страдат черния дроб, мозъка, сърцето, бъбреците, жлезите с вътрешна секреция. При редовна консумация на алкохол човек започва да остарява преждевременно. На младо, крехко тяло той действа по-силно. Мъжете, които пият алкохол, имат проблеми с половите жлези, продукцията на сперматозоиди намалява и се забелязват различни нарушения на сексуалния живот. Възможно е да се стигне дори до развитието на импотентност. Алкохолът, който е отрова за всяка жива клетка, намалява активността, подвижността на сперматозоидите, разгражда и нарушава наследствената им структура.
Отдавна се знае, че използването на алкохол от младите съпрузи може да доведе до раждането на деца с увреждания. От дълго време се вярва, че бъдещата майка е виновна за всичко и затова забраните за пиене на алкохол са насочени главно към жените. В древния Рим и древната Индия е имало период, в който на момичетата и жените не им беше позволено да приемат алкохолни напитки изобщо. Не е имало забрана на мъжете да употребяват алкохол, но съвременната медицина е доказала, че последиците от алкохолизма на бащите също оказва негативно влияние върху техните неродени деца.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2019

Content
LivedaMed2000