0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

5 позитивни мантри за успех в живота

Всяка от тези мантри има своя собствена сила, за да въздейства върху различни аспекти от живота - от личните отношения до взаимодействие с ВселенатаАко в трудни времена търсите подкрепа в духовната практика, опитайте всеки ден да произнасяте една от тези мантри
Заемете удобна поза, изправете гърба и затворете очи. Три пъти дълбоко вдишайте и издишайте. След това започнете да повтаряте мантрата на глас в комфортен за вас ритъм. Броят на повторенията е 108. Съсредоточете се върху смисъла на произнасяните мантри.
Мантра за щастие: Paraanandaaya Namaha
Тя работи като напомняне, че щастието е свойство на нашата душа, наше право по рождение. Щастието идват отвътре, независимо от външните обстоятелства. Затова е излишно да го преследваме. Усмивайте се, докато произнасяте мантрата, и след известно време ще се почувствате радостни.
Мантра за умиротворение: Lokah Samastah Sukhino Bhavantu
Векове наред тя е използвана за постигане на душевен мир, за да напомня, че сме свързани помежду си в единна Вселена. Излъчвайки светлината на това разбиране, ние крачим към общото благополучие. Произнасяйте мантрата на един дъх, като вдишвате преди началото на всяко ново повторение.
Мантра на процъфтяването: Gam Ganapataye Namah
Тя твърди, че сте способни да преодолеете всяко препятствие. Това е мантрата на Ганеша - индийския бог, отстраняващ всички вътрешни и външни бариери по пътя към целта. Мантрата може да се използва, за да се разпали огънят на трансформациите и да се освети пътят ви към успеха. При повторението направете с ръце Ганеша-мудрата.
Мантра на любовта: Mani Padme Hum
Тя включва учението на Буда, вселява чувство за състрадание към всичко живо. Напомня, че силата на любовта е с нас по рождение. При произнасянето се фокусирайте върху вибрациите на всеки звук.

Мантра на съединението с божествената същност: Namah Shivaya


Това е най-популярното обръщение към бог Шива в индуизма. Можете да я повтаряте в сложни житейски ситуации, като си напомняте по този начин: „Светът не е за мен, светът е за Шива“.
Мантрите са свещени слова, своего рода „химни в будизма и индуизма. В превод от санскрит означават оръдие на мисълта, средство за предаване на мисли. При произнасяне те изискват точно възпроизвеждане на звуците, от които се състоят. Всеки звук, сричка, дума в мантрите има дълбоко сакрално значение. Затова е толкова важно да се произнасят правилно.
Те са обръщение към боговете на индуизма, възхвала към природните явления (например към изгрева на слънцето). Мантрите настройват човека на определено състояние и в резултат животът му започва да се променя.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000