0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ако човек пие алкохол, той трябва да пие кафе

Проучванията показват, че консумацията на две чаши кафе на ден може да ви предпази от чернодробни заболявания при тежка консумация на алкохол, съобщава Daily MailКато цяло, редовното консумиране на кафе намалява риска от цироза на черния дроб с 44%, е установено от служителите на Университета в Саутхемптън.
Те проследиха около 500 000 души от шест държави, за да направят това заключение. Учените подчертават, че цирозата на черния дроб може да доведе до чернодробна недостатъчност, рак и дори смърт. Най-мощните лекарства, имат намалена ефикасност в сравнение с кафето. Освен това те имат и широк спектър от нежелани реакции. Още по-важно е, че тази напитка - кафето, се понася добре от хората и няма кой знае колко страшни странични ефекти.
Кафето съдържа стотици полезни и активни съставки. Сред тях са кофеинът, хлорогенната киселина, меланоидите, пентацикличните терпени, кавелолите и кафестол. Кафето стимулира нервната система, намалява степента на оксидативен стрес и възпаление и също действа като анти-карциноген. Доказано е, че кафето намалява честотата на епизоди на анормална чернодробна функция, образуването на фиброза, цироза и хепатоцелуларен карцином. Освен това хората, които пият много кафе, понижават чернодробните ензими в серума.

Трябва да се има предвид, че кафе машините са потенциален източници на вредни бактерии


Известно е, че човек е заобиколен от милиони бактерии. И много от тях са смъртоносни. Напоследък служители на Университета във Валенсия решиха да изследват кафето, оставащо след като сме направили кафе в кафемашина.
Анализът включваше 10 кафе машини. И патогени са открити във всички машини. Освен това бактериите показват значителна устойчивост на високи температури. Например в много кафе машини учените откриват ентерококи, псевдомони и други (родове Stenotrophomonas, Sphingobacterium, Acinetobacter).
Всичко това са микроорганизми, които възбуждат различни заболявания. Учените подчертават, че е необходимо да измиете старателно кафеварката. Ако консумирате кафе от недобре измита машина, може да се появи инфекция, варираща от възпаление на пикочните пътища до менингит.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000