0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Амарантово масло против псориазис

Полезното амарантово масло има очарователна история. Той е натоварен с поддържащи живота, подобряващи красотата хранителни веществаЩо се отнася до кожата ви, сайтът TheBestOrganicSkinCare.com пише, че: "Амарантното масло съдържа най-високата концентрация на сквален - един от най-често срещаните липиди, произвеждани от нашата кожа, и естествен овлажнител. Също така е активно противораково вещество. Той забавя ефектите от стареенето на кожата и образуването на бръчки и не предизвиква дразнене. "
В състава на познатото на всички амарантовото масло влиза сквален - ненаситен въглехидрат, съдържащ се в мастните жлези в количество 12 - 14 %.
Скваленът, съдържащ се в полезното амарантово масло, притежава уникални свойства при зарастване на рани, лесно се справя с повечето кожни заболявания, включително екземи, псориазис, трофични язви, изгаряния.
Скваленът е производен на витамин А и при синтеза на холестерин се превръща в неговия биохимичен аналог 7-дехидрохолестерин. При слънчева светлина той се превръща във витамин D, осигуряващ радиопротекторни свойства. Освен това витамин А значително по-добре се попива, когато е разтворен в сквален.
Амарантово масло се прави от семената на амаранта, които съдържат заменими аминокиселини (аспаргинова киселина, аденин, гуанин, аламин, аргенин, глутаминова киселина, хистамин, серии, пролин, серотонин, орнитин), незаменими Аминокиселини (валин, хистидин, лизин, метионин, леицин, фенилаланин, треонин и др.). В 100 г белтък от амарант се съдържат 6,2 г лизин - незаменима аминокиселина, която не притежава нито едно растение в такова количество.
При псориазис амарантовото масло се употребява вътрешно по време на хранене и външно, като се намазват проблемните места. То е ефективно средство за лекуване и профилактика на различни заболявания.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000