0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Антъни Уилям: Лечителят, който учи лекарите как да отслабват

Антъни Уилям има над 3 милиона последователи в социалните мрежи. Книгите му са настолни за Наоми Кембъл и Гуинет Полтроу

Негови клиенти са много филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти, влиятелни бизнесмени. Излезли са в милионни тиражи в десетки страни по света. Често до съветите му прибягват и лекари, макар по принцип традиционната медицина да приема трудно нетрадиционната. Но от 25 години известният лечител учи хората на нещо, което не противоречи на медицинските постула-ти - да променят отношението си към храната, която всеки ден слагат на трапезата си. Той предпочита въобще да не споменава за купената мимоходом от улицата, понеже "тя си е жива отрова".

Защо трябва да започнем да се храним по нов начин?

Отговорът на Антъни Уилям е в книгата "Лечителят медиум - най-полезните храни". Няма да ви карам да ядете повече плодове и зеленчуци, не бързайте да ме замеряте с гнили домати, шегува се авторът. Този традиционен съвет ти казва какво би трябвало да направиш, когато предпочиташ да ядеш пица. В тази книга няма осъждане и внушаване на вина. Няма строги ограничения. Тя е просто наръчник, който ще ви помогне да върнете жизнените си сили вкусно, здравословно и приятно, твърди Уилям.

За всеки продукт той дава конкретни предписания как действа във физиологичен, но и в духовен план

Според него това познание е заложено в основите на медицината, но постепенно е загубено. Неслучайно Хипократ, бащата на медицината, казва: "Нека

храната бъде ваше лекарство и лекарството - ваша храна".

Един пример - Уилям ви препоръчва да ядете диворастящи боровинки, но не само заради мощното им антиоксидантно действие. А най-вече заради способността им да виреят в екстремни условия. Когато ядете тези плодове, вие буквално поемате същите тези качества, тази невероятна издръжливост на неблагоприятни условия, твърди той.

Според лечителя скромният, но силно наклеветен картоф дава солидна основа и сила, когато се чувствате изгубени и ви липсва посока в живота. Това не се дължи на някаква магия, а на способността на картофите да извличат от почвата високи концентрации от микро- и макро-нутриенти. После те преминават във вас.

"Свикнали сме да живеем, следвайки правила и закони, защото в основата им е безопасността. Ние разбираме, че без нея сме изгубени. Днешната информация за храненето -за причините за плашещи болести като сърдечносъдови заболявания, рак, диабет, болест на Алцхаймер, автоимунни заболявания и други, и как да се справим с тях - влиза в общоприети рамки. Рамките ни дават усещане за сигурност, създават впечатлението, че всичко е под контрол. Това усещане обаче е измамно. Ето защо трябва да мислим извън рамките. За да предпазим здравето си, е нужно да излезем от границите на това, което приемаме за неоспоримо", съветва лечителят. Според него истинска защита дават определени храни, които могат да бъдат и лекарство.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000