0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Безусловната полза от куркумата за атлети и сърдечно болни е доказана

Куркумата - колкото вкусна е като подправка, толкова полезна е и за здравето. Особено за здравето на сърдечно болните и за атлетите


Куркумата съдържа полезното вечество, което се нарича куркумин. Куркуминът е основният компонент на куркумата (популярна азиатска подправка). А това увеличава нивото на активност на Nrf2 гена в клетките на сърдечния мускул, който е отговорен за борбата с вредните свободни радикали, съобщава Росийская газета. Това е доказано чрез експеримент с гризачи.
Поради свързването, животните са преминавали 1,5 пъти разстоянието на бягащата пътека за разлика от животните, получаващи плацебо. А по-активните гризачи са били поне 20% по-бързи от роднините си, които не са получавали куркума. Ето как куркуминът в куркумата има полза за атлетите. Важните са положителните промени при здрави животни и при животни с възпалителни процеси.

И освен това, куркуминът е бил използван като лекарство при еректилна дисфункция


Нов мехлем, създаден от учени от Медицински колеж "Алберт Айнщайн", може да увеличи сексуалното желание при мъжете. Благодарение на нея представителите на по-силния пол ще могат да забравят проблемите с ерекцията.
Освен при проблеми с ерекцията куркумата ще помага и при кожни проблеми. И то по начин, по който едва ли може да си представите.
Експерти от Института по онкология в Мангалор твърдят, че куркумата и маслото от сандалово дърво могат да излекуват радикодерматит. Това е често срещана нежелана реакция при лъчелечение. В новото проучване са участвали жени, подложени на лъчева терапия поради рак на гърдата.
Участниците бяха разделени на две групи. Една група получи бебешко олио, а другото получи крем с куркума. Изследването продължи пет седмици. Изследователите установили, че кремът с куркума се бори с радиодерматиса по-ефективно от бебешкото масло, пише Deccan Chronicle.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000