0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Блокираната сърдечната чакра не дава шанс любовта

При блокирана сърдечната чакра хората се оплакват, че не могат да обичат. Но, това съвсем не е такаЕдна целувка на Снежната кралица (символ на затварянето и инволюцията) и доброто момченце Кай - общително и обичащо света, се превръща в студен мизантроп без емоции. Сърцето му се превръща в парче лед, което не може да чувства и да съчувства, да страда и да съпреживява. От езотерична гледна точка, Снежната кралица (негативното енергетично влияние) е извършила блокировка на сърдечната чакра на Кай (ледено, студено сърце).
Често хората казват: „Не мога да се влюбя”, „Страхувам се да обичам”, „Искам любов, но не мога да давам любов”...

При разглеждане на миналото на тези хора става ясно, че имат горчив опит в партньорските отношения


Връзките им са приключили несправедливо, стремително: или вследствие на изневяра, или любовта е била принесена в жертва на меркантилни интереси. Причините са много, но резултатът е един: разочарование, стрес, раздяла, развод - и блокиране на сърдечната чакра на човека. Така се стига до леденото сърце, целувката на Снежната кралица, изразена в безизходност, страх от самотага и едновременно с това невъзможност да се разкъсат ледените окови.
Разумът, съзнателните стремежи тласкат напред, към нови отношения и нов живот. Човек посещава тренинги, ходи на купони с единствената цел да си намери нов партньор. И всичко е разумно и благополучно. Приятелите и роднините са прави, но студеното сърце мълчи и блокира началото на новия живот.
Дори и ако индивидът се примири и се съгласи на бъдеще, воден от разума си, а не от чувствата, новият му партньор не е съгласен да живее в такова „ледено кралство”. Партньорът, който разбира преживяната от вас болезнена травма or минали отношения, не е съгласен „да се замрази” с вас, за д а ви прави компания. И след известно време, като не получава взаимност, изчезва.
Това е като играта на една врата: той отдава, вие получавате. Но цялата топлина на новия партньор попада като в ледена фуния във вашата „ледена” чакра_ А Любовта, която е светът и Бог, трябва да бъде взаимна и радостна - винаги !

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000