0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Чаят оолонг може да предотврати развитието на рак на гърдата


Ooлонг в превод от китайски означава "Червен дракон". Това е полуферментирал чай, който е много популярен по света

Ooлонг в превод от китайски означава "Червен дракон". Това е полуферментирал чай, който е много популярен по света

Чаят оолонг произлиза предимно от югоизточен Китай и Тайван. отличава се с леко сладък вкус. При по-качествените сортове се усеща и вкуса на праскова.

Лабораторните тестове доказаха: екстрактът от китайски чай оолонг спира растежа на раковите клетки поради въздействието върху ДНК, съобщава The Daily Mail. Обикновеният зелен чай също се справя добре с раковите клетки. Но черният чай нямаше ефект върху развитието на раковите клетки.

Известно е, че чаят оолонг е тестван на шест линии от ракови клетки. Две линии принадлежат на позитивен рак на рецептора на естроген и положителен рак на прогестероновия рецептор, един към HER2 позитивен рак, три на тройно отрицателен рак на гърдата. Оолонг чая и зеления чай работят върху всички клетъчни линии, причинявайки увреждане на ДНК в раковите клетки, което забавя растежа на им. Всъщност, приема на китайския полуферментирал чай е един вид безопасна химиотерапия.

Служителите на университета в Сейнт Луис също анализираха статистически данни за разпространението на рака и смъртността от онкологията в Китай. Оказа се, че в региони с високо ниво на консумация на Oolong, ракът е приемал по-малко животи и е по-малко вероятно да бъде диагностициран.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000