0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Деменцията и съдовите проблеми са много общи

ДНК проучване на повече от 1,5 милиона души разкри, че някои генетични фактори може да са виновни за повишен риск от проявите на деменцията и сърдечно-съдови заболяванияОсвен това, те допринасят и за появата на деменцията, или позната още като болестта на Алцхаймер, съобщава сайта Xinhua. Учените са определили като виновни 90 гени в генома.
Шест зони значително повлияха на риска за появата на болестта на Алцхаймер и повишените нива на липидите в кръвта. Учените са изненадани от няколко зони в генома - преди това те са били свързани само с имунната система (това са зони около единадесетата хромозома).
Според експерти, гените, които повлияват липидния метаболизъм, са ясно свързани с риска от появата на деменцията. Това може да обясни наследствения фактор при развитието на различни заболявания. Може би въздействието върху тези гени ще намали риска от болестта на Алцхаймер, като същевременно ще намали ефективността на мазнините в кръвта.

В скоро време компютърът ще поеме диагнозата деменция


Новата система за изкуствен интелект, съобщава Daily Mail, може да предскаже развитието на болестта на Алцхаймер със 100% точност. Прогнозата на компютъра идва шест години преди появата на обичайните симптоми.
Тъй като тази болест няма лек, възможно най-ранната диагноза е най-важна. Факт е, че съществуващите лекарства, които забавят прогресията на заболяването, не работят след преминаването на болестта до определен етап.
Използвайки примера от близо 2 000 мозъчни изображения, персоналът на университета в Калифорния "обучи" изкуствения интелект. Така компютърът започна да разкрива и най-малките промени в мозъка. Обикновено лекарите диагностицират въз основа на резултатите от тестовете за качество на паметта, промяна на поведението и мозъчни сканирания. Тъй като този подход не осигурява висока степен на диагностична точност, повечето пациенти имат само 4-8 години преди болестта да се прояви ясно.
На свой ред, изкуственият интелект диагностицира болестта толкова рано, че ви позволява да предпазите паметта 6 години по-дълго от обикновено. Компютърът търси малки метаболитни промени в мозъка. Такива промени обаче могат да се видят и в друга модификация - при диабетици, които неефективно използват захар.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000