0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Достъпните лекарства и добавки - истинско спасение от рак

Специалистите от университета в Лийдс са сигурни: можете да предотвратите развитието на рак, като използвате евтини средстваСпоред Синхуа аспиринът и омега-3 ейкозапентаеновата киселина реално намаляват броя на преканцерозни полипи при хора с повишен риск от развитие на рак на червата. Положителният ефект от средствата може да бъде наблюдаван само след една година.
Между другото, добавките с желязо могат да предизвикат рак. Служители на Техническия университет в Чалмър откриват, че железният цитрат и хелатираното желязо (EDTA) могат да причинят рак на дебелото черво. Тези съединения стимулират образуването на амфирегулин - протеин, чието ниво често се увеличава при злокачествени чревни тумори.
Желязният сулфат няма такъв ефект. Експертите препоръчват да не се злоупотребява с лекарствата, които съдържат желязо. Може и трябва да се даде предимство на природни продукти, които съдържат този елемент. Освен това трябва често да се консумират зеленчуци, плодове, месо, риба и пълнозърнести храни.

В тази връзка, нов подход обръща идеята за лечение на пациенти с рак


Израелски изследователи от Университета в Бен-Гурион са разработили нов метод за целенасочена неутрализация на протеини, участващи в развитието на рак. Анализът показа, че самите протеини и взаимодействията на тези протеини играят важна роля по отношение на появата на рак.
Въз основа на това знание учените успяват да разработят метод за подбор на лекарства, които инхибират активността на протеините, необходими за развитието на различни заболявания, включително и рак. Учените са се фокусирали върху семейството на протеини, известни като серин протеази. Оказало се, че е възможно да се насочат точно два протеина, KLK6 и мезотрипсин. Те участват в прогресията на рака. Работата може да се извърши и с анионен и катионен трипсин, който е важен от гледна точка на развитието на панкреатит.
Важно е, че учените са доказали възможността за селективно засягане на означените протеини, без да увреждат други полезни протеини. Това проучване хвърля светлина върху наистина ефективната противоракова терапия.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000