0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Еликсирът на младостта съществува и той се намира в нашето съзнание

Ако сме изпълнени с мисли за старостта, тя непременно ще ни преследва

Ако се откажем да остаряваме, ако настойчиво се придържаме предимно към мисли за младостта, здравето, надеждите за бъдещето, признаците на старостта няма да се забелязват така явно.

Еликсирът на младостта съществува и той се намира в нашето съзнание и никъде другаде. Няма да се подмладите само като се опитвате да изглеждате такива и се обличате като тийнейджъри. Първо трябва да се избавите и от най-малката следа от мисълта, че стареете. Докато тази психическа настройка обитава съзнанието ви, не могат да ви помогнат никакви козметични процедури и подмладяващи и разкрасяващи средства. Изначално трябва да промените убежденията си. Мисълта, предизвикваща стареене, трябва да бъде премахната като злокачествен тумор.

В действителност големият проблем е, че разумът ни старее преждевременно. Трудните условия на съвременния живот карат мозъчните ни клетки и нервните влакна буквално да се вкаменяват. Това сериозно поразява съзнанието, което в нормално състояние трябва да е свежо, гъвкаво, изпълнено с живот. Рутинната работа, съвременният делови живот разрушават подвижността, чувствителността и остротата на усещанията ни.

Човек, който прекадено сериозно се отнася към живота, който е склонен да поема твърде много задачи, чийто живот е подчинен единствено на печеленето на пари, има строго изражение да лицето. Мислите му се отразяват да външността му. Той бързо изчерпва жизнените си ресурси и се покрива с бръчки. Тъканите в организма му стават сухи като мислите му.

Властността, деспотичността, високомерието също предизвикват преждевременно стареене, защото тези мисли са строги, напрегнати, неестествени. Хората, гледащи на живота откъм слънчевата и красивата му страна, не стареят толкова бързо както онези, които го виждат само в мрачни тонове.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000