0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Естествени аналози на химикалите в пастите за зъби пазят здравето

Предпочитайте пастите с билки, отколкото онези, които съдържат химически вещества. По този начин трайно ще предпазите зъбитеЗа пастите за зъби и вредите, които носят, се е изписало доста. И доста се знае по темата. Цел на тази кратка и информативна статия не е да ви откаже от пастите за зъби изобщо. Ползвайте ги, но разумно.
Съвременната наука знае как да предпази зъбите от вредните микроорганизми, които ги разяждат. Но, случва се така, че или ние прекаляваме с тях, или информацията ни е малко. Това става причина за предизвикването на някои усложнения от това, че ползваме пастата за зъби неправилно.
Пастите с антибактериални добавки обикновено съдържат триклозан -химикал; който унищожава микроорганизмите в устната кухина. Но същевременно той вреди на полезната за организма микрофлора. Някои производители използват антибактериалните вещества метронидазол и хлорхексидин. Според изследвания те носят колкото полза, толкова и вреда, затова не купувайте постоянно паста с тях.
Прополисът, който има слава на природен антибиотик, често се включва във формулите на биопасти за зъби. Той спира развитието на бактерии, атакува различни вируси и някои видове гъбички, действа като локален анесте-
Биопродуктите обикновено съдържат и екстракти от билки с различен ефект. Ехинацеята например повишава имунната резистентносг, миртата стяга венците, салвията има антибактериален ефект, ратанията укрепва тъканите, ментата действа болкоуспокояващо, а лайката потиска възпалението.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000